Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom beszól, mert azt választottam ami nekem jó? Jövőben egészséges lesz ez a kapcsolat?
Párom rengeteget dolgozik, mondanom sem kell, testi tünete is van, stresszes, mert nem jut ideje kikapcsolódni sem. Ezzel szemben én 6 órás részmunkaidőben vagyok, pontosan azért, mert nekem fontos az egészségem.
Minap elszólta magát valami nézeteltérés kapcsán, hogy nekem mennyivel több az időm. Szerintem irigy és stresszes. Ő választotta ezt a fajta életvitelt, ne rám legyen mérges. Kapcsolat elején vagyunk. Szerintetek idővel ez rosszabb lesz? Mindig megkapom majd ezt tőle?
"Kapcsolat elején vagyunk."
"Évi 2 hetes nyaralást ő fizeti"
Most akkor mennyire is vagytok az elején?
Egyébként ha beültök valahova és ő fizet, illetve a nyaralást is ő fizeti, akkor tulajdonképpen mégiscsak többet tesz a közösbe, mint te, nem?
Na itt van a baj, hogy neki van rá igénye, neked meg nincs. Ez az alapvető probléma.
Nőként volt ilyen pasim és ki is raktam, mert elegem lett abból, hogy ha én szeretném, hogy menjünk ketten valahova, nemcsak legyünk otthon (én otthon nem igazán tudok kikapcsolódni, mert mindig találok valami csinàlnivalót) és szerezzünk közös élményeket, töltsünk együtt minőségi időt, azt mind nekem kell fizetni.
Az egy dolog, hogy te igénytelen vagy, és semmi ambíciód, de akkor keress olyan pasit akinek ez megfelel. Mondjuk valószínűleg egy idő után le is fog cserélni, nekem biztosan nem kellene olyan nő, akinek az a szórakozás, hogy a tv előtt punnyad és sorozatokkal öli a maradék agysejtjeit.
Vagy ahhoz mit szólnál, ha közölné, hogy helyetted xy barátjával megy nyaralni mert neki telik rà? Akkor menne a balhé, ugye?
Szóval pont, hogy nem jössz ki jól a fizetésedből, mert kb csak vegetàlni elég. Azt sem engedheted meg, hogy kikapcsolj, elmenj egy étterembe, vagy elutazz.
Az utolsó mekkora egy frusztrált brom :)
De, megengedhetek egy olcsóbbat. Otthon sorozatozok. És? Szerencsére semmi közöd hozzá, hogy nekem mi a kikapcsolódás. Puszika!
26, megyek, hát hogyne mennék! Hétköznap dolgozok, háztartást vezetek, edzésre járok, bevásárolok, barátokkal találkozok. Azért hadd döntsem már el, hogy hétvégén otthon akarok-e punnyadni vagy sem.
Ő ismerte az életvitelemet, így jött össze velem.
Nem vagyok frusztrált, ugyanis nem nekem van gondom a párkapcsolatommal :) köszönöm de nekünk a férjemmel szerencsére ugyanaz az értékrendünk, és nem okoz problémát egy közös nyaralás, illetve egy éttermi kaja. Mint ahogy a takarítónő sem, dolgozunk mind a ketten, mi is külföldön, köztisztviselőként, tehát napi 8 óra meló, plusz évi 50 nap szabadság, szóval nem megterhelő. De ugyanannyit keresünk, közös kassza, és ha épp valamelyikünk pihen, vagy hobbizik, nem csesztetjük a másikat.
Viszont pont azért vagyunk együtt talàn 15 éve, mert azonosak az igényeink. Ha olyanok lennénk mindketten aki otthon szeret punnyadni, azzal nincs semmi probléma de akkor legyen mindkét fél olyan.
Igen, elcsodàlkoztam azon, hogy neked természetes, hogy ő fizessen mindent ami neki az igénye lenne arra, hogy az ő felfogàsa szerint egy egészséges párkapcsolatban éljetek, mert neked az igénytelenségednél és az egódnàl (ti kompromisszumkészség hiànya) nem terjed tovább a gondolkodásod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!