Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom beszól, mert azt választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom beszól, mert azt választottam ami nekem jó? Jövőben egészséges lesz ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Párom rengeteget dolgozik, mondanom sem kell, testi tünete is van, stresszes, mert nem jut ideje kikapcsolódni sem. Ezzel szemben én 6 órás részmunkaidőben vagyok, pontosan azért, mert nekem fontos az egészségem.

Minap elszólta magát valami nézeteltérés kapcsán, hogy nekem mennyivel több az időm. Szerintem irigy és stresszes. Ő választotta ezt a fajta életvitelt, ne rám legyen mérges. Kapcsolat elején vagyunk. Szerintetek idővel ez rosszabb lesz? Mindig megkapom majd ezt tőle?

ma 08:32
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
100%
Kontextus nélkül nem tudunk segíteni. Miért hozta fel azt, hogy több az időd? Valami elvárása lett volna? (Mondjuk a házimunka felosztásával kapcsolatban)
ma 08:35
 2/55 anonim ***** válasza:
87%

Ki és mennyit keres ezzel az életvitellel?

Ha ő is azt az életvitelt választaná, amit Te, akkor meg tudnátok élni?

ma 08:36
 3/55 anonim ***** válasza:
88%

Ha el tudod tartani magad a 6 órás munkádból is és soha egy fillérjére nem szorulsz rá és a jövőben sem fogsz, akkor csinálj, amit akarsz.

Viszont ha az övéből kéne kereset kiegészítés, akkor elgondolkodhatnál 1-2 dolgon.Pl. csináld meg, amit kér.

ma 08:37
 4/55 A kérdező kommentje:
Külföldön élünk, köszönöm szépen, jól megvagyok a fizetésemből. A házimunkát elvégzem. Néha érzem, hogy felhozza a témát. Gondolom irigy és neki ez elképzelhetetlen, hogy nekem ennyi szabadidőm van.
ma 08:44
 5/55 anonim ***** válasza:
61%

Igen. Akit triggerel ilyen dolog, azt állandóan fogja.

Nekem volt olyan barátom aki pl hétvégén még maszekolt is amiből neki amugy rengeteg pénze lett mégis fájt neki az ha én hétvégén alszok vagy nem csinálok semmit, már reggel elkezdett pattogtatni hogy keljek fel es csináljak vmit én is ha ő dolgozik mert neki taszító ha én csak a napot lopom hétvégén.

Ellenben neki egy egy hétvége alatt volt hogy 100 ezrei lettek nekem meg ha kelek is 7 kor főzök mosok takarítok azt nem fizeti ki senki!

De sok másban is ilyen "szemét" volt.

Pl amikor felvettek engem dolgotni és az ő lakhelye mellé 5 perc sétára egy cég, még az is fájt neki, ha nála vagyok akkor miatta nekem nincs bejárási koltségem, es ne rajta "élősködj,ek", és komolyan csak ez miatt kellett otthonrol tömegközlekedéssel bejárnom meloba mellé es nem nála aludni 80%-ban, hogy nehogymár miatta ne kelljen jegyre költenem.

Aztán ezer ilyen és hasonló még tőle. Nem tom a mostani nője hogy bírja hogy irígy önző barom.

ma 08:45
 6/55 anonim ***** válasza:
82%
Mi volt az a nézeteltérés, ami miatt a szabadidőt hozta fel? Kontextusból kiragadva könnyű ítélkezni.
ma 08:46
 7/55 gergelice16 ***** válasza:
36%

Ha ő ennyire sztresszes, akkor légy tekintettel rá. De egyébként érdemes beszélni vele erről, amikor kicsit pihentebb. Megkérdezni tőle, hogy mi zavarja, mik vannak a megjegyzései mögött, ugyanis a nők sokszor azt hiszik, hogy a számukra egyértelmű célzásaikat megértjük, de nagyon nem :D

És egyébként amit itt leírtál nekünk, azt neki is elmondhatod, hogy ajánlod dolgozzon kevesebbet, mert nem tesz jót az egészségének.

ma 08:49
 8/55 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan mikor a szakmunkás támadja a másikat csak mert az home officeban van.

Ezeken nem segit semmi.

ma 08:53
 9/55 A kérdező kommentje:
6, legutóbb az volt, hogy ki kellett tölteni egy dokumentumot. Kérdeztem, hogy megcsinálta-e már? Erre "beszólt", hogy nem, mert ő heti x órát dolgozik, nem úgy, mint én. Vagy a másik, amit az egyik kommentelő leírt, hogy hétvégén sorozatot nézek (3 órás) meg akkor úgy elvagyok nem megyek szinte sehova, ő meg még szombaton is dolgozik. Erre nem beszólása volt konkrétan, de láttam a szemén, hozzáállásán, hogy ezt is "jegyezte" magának.
ma 08:55
 10/55 anonim ***** válasza:
0%

Nem lesz egészséges.

A párod nem tanult rendesen, nincsenek jó kapcsolatai sem, ezért olyan munkát kell csinálnia, amit utál. Ráadásul, még a változásra való hajlam sincs meg benne, mert akkor nem téged cseszegetne, hanem azon, hogyan tanulhatna tovább, hogy otthagyja azt az ördögi munkát.

ma 09:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!