Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom beszól, mert azt választottam ami nekem jó? Jövőben egészséges lesz ez a kapcsolat?
Párom rengeteget dolgozik, mondanom sem kell, testi tünete is van, stresszes, mert nem jut ideje kikapcsolódni sem. Ezzel szemben én 6 órás részmunkaidőben vagyok, pontosan azért, mert nekem fontos az egészségem.
Minap elszólta magát valami nézeteltérés kapcsán, hogy nekem mennyivel több az időm. Szerintem irigy és stresszes. Ő választotta ezt a fajta életvitelt, ne rám legyen mérges. Kapcsolat elején vagyunk. Szerintetek idővel ez rosszabb lesz? Mindig megkapom majd ezt tőle?
Kérdező, egymagam fix, hogy nem tudnád eltartani egy 6 órás munkahellyel. Kaja+rezsi+barátokkal lógás+ albérlet, neked nem jönne össze egyedül szerintem. Kaptál egy pénzes pasast, akinek van egy jó gondolkodása, és nem tud potyára ülni. Nem pünnyed napokat a tv előtt, hanem dolgozik azért, hogy legyen valamije. Remélem lesz annyi esze, hogy nem házasodtok össze, mert te képes vagy elválni és vinni a vagyona felét is.
Az se baj, ha te megadod a kényelmes módját valaminek, de akkor olyan valakit kell találni, aki hasonló mdntalitású, vagy elfogad így. A párod nem fog.
24 - "Az utolsó mekkora egy frusztrált brom :)"
Ha nem értesz egyet valakivel, akitől te kértél tanácsot, gondolod, hogy helyes így nyilatkoznod róla?
Nem, nemcsak fizetős programok vannak, mi sem csak arra megyünk. De ha igényem van arra, hogy elutazzak valahova, vagy néha elmenjek egy étterembe enni, akkor nyilván olyan párt keresek, aki ebben partnerem tud lenni.
Itt ti nem vagytok partnerei egymásnak, és a probléma gyökere itt van.
Te megelégszel a vegetálással, ő nem. Nem egymást keresitek. Nyilván így kezdődik, hogy beszólogat, aztán úgy folytatódik, hogy talál magának valakit akivel egyezik az értékrend, és akkor megy szépen mindenki a maga útjára.
28 teljesen kiforgatsz. Mellesleg hogy jön ide a ti kapcsolatotok? Nem ugyanaz a miénkkel ezért össze sem lehet hasonlítani.
Mondtam. Ő tudta milyen vagyok, ennek ellenére kapcsolatot akart velem. Nekem nem kell étterem, ha neki kell, fizesse ki, természetes. Jó hogy nem már en szálljak bele olyan dologba, ami nem létszükséglet csak egy extra. Ha neki kell, vegye meg a fizujából. Más is így csinálja, hidd el. Az hogy ti felesben fizettek mert neked szintén van rá igényed, RÁADÁSUL ugyanannyit kerestek, tök más kategória.
"Szerintem irigy és stresszes. Ő választotta ezt a fajta életvitelt, ne rám legyen mérges."
Hogyne lenne már mérges amikor baszki a legrosszabbat látod benne és kihasználod anyagilag. Le se szarod őt magasról. Arra jó, hogy vigyen kirándulni, vegyen ajándékot, de segíteni neki, vagy belátni, hogy milyen pénzéhes ribi vagy azt nem fogod soha. Ő rá fogod az egészet holott lehúzod pénzügyileg. Remélhetőleg észhez tér és szakít veled.
32 Szerintem te nem olvastad az összes hozzászólást vagy egyszerűen csak nem akarod látni a fától az erdőt.
Persze, a kérdezőnek nincs igénye, de azért mégiscsak jó, hogy ingyen beülhet drága éttermekbe, mert kifizetik a nyaralását, nem? Olyankor nem mondja azt, hogy drágám menj egyedül, mert nekem erre nincs pénzem meg igényem. De elmegy, tehát mégis van rá igénye, akkor ne játssza már a mártírt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!