Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férfi csak bámul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi csak bámul?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki állandóan bámul, de már-már creepy módon, vizslat, szugerál, felém fordul teljes testtel, követ a tekintetével hónapok óta. Mindezt fa pofával teszi, se egy mosoly, se egy köszönés, SEMMI, csak bámul mint borjú az új kapura. Ha a közelébe megyek zavarba jön és szinte azonnal eliszkol. Ha rámosolygok akkor sem cseréli le a pókerarcot, olyan mint aki szellemet lát. Amikor egyszer rá volt kényszerülve hogy hozzámszóljon csak vihogott össze-vissza. Miért csinál egy pasi ilyet (gondolom bejövök neki?) és mit lehet vele kezdeni abban az esetben ha amúgy nekem bejön és szintet lépnék vele, legalább egy helló szintig??
ma 15:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit mert retardált.
ma 15:32
 2/14 anonim ***** válasza:
creepy magyarul? mit értesz pontosan alatta?
ma 15:42
 3/14 A kérdező kommentje:
2: már-már ijesztő mértékben csinálja amit csinál. Ha amúgy nem jönne be, szerintem lehet hogy félnék tőle.
ma 15:46
 4/14 anonim ***** válasza:

Kéretik akkor így írni

Biztos nem csak ezt akarod magadba beszélni? Tapasztalat, hogy az ilyen esetek fele kitaláció vagy puszta bebeszélt paranoia

ma 15:53
 5/14 anonim ***** válasza:
Megszolitod es felszeded.
ma 15:54
 6/14 A kérdező kommentje:

4: biztos hogy nem csak bebeszélem, módszeresen ezt csinálja minden egyes találkozásnál. Az elején még azt hittem csak véletlen, de ez már az a kategória ami lehetetlen hogy nem szándékos.

5: hogyan ha ilyen fura?🥺

ma 16:01
 7/14 anonim ***** válasza:
Gatlastalanul. Ez az evolucio. Aki kapja marja.
ma 16:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is egy retard. Ha egy ilyen neked bejön akkor miért agyalod túl? Egy ilyen faékhez egyszerűen odamégy és közlöd vele a tényeket nagyon szimplán fogalmazva.
ma 16:20
 9/14 anonim ***** válasza:

Vagy nagyon nyuszi, vagy van valakije és tetszel neki külsőre, de ennyi.

Velem is csinálták ezt, nagyon nézett, már zavarbaejtően. Ha a közelébe értem akkor meg látványosan a földet kezdte el bámulni. Aztán kiderült, hogy házas.

Ha nyuszi, akkor vagy te lépsz valamit, vagy jó eséllyel nem lesz belőle semmi.

ma 16:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Milyen szituációban szoktál találkozni vele?
ma 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!