Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élvezitek, hogy a maszk eltakar az arcotokból vagy idegesít, hogy maszkban kevesebb kevesebb férfi bámul meg az utcán?
Engem idegesít, hogy nem kapok annyi figyelmet. Nagyon hiú vagyok, de változtatni akarok ezen a jellemhibámon. Hozzá vagyok szokva, hogy tetszem a férfiaknak. Ha egy férfival beszélgetek, mindig fel akarom kelteni az érdeklődését irántam. Fogalmam sincs, mi lesz velem, ha egyszer megöregszem...
Nagyjából sejtem, honnan fakad ez, de nem akarok a családi hátteremmel takarózni még ennyi idősen is.
Más is érez vagy érzett ilyet? Ti tudtatok ezen változtatni?
Ti élvezitek, hogy a maszk eltakar az arcotokból, vagy idegesít, hogy nem látszik az arcotok?
24/N
Akkor biztos szép, különleges szemed van.
Én azt érzem, h mindenki rohan, be van gubózva, és nem azzal foglalkozik, h másokat nézegessen, mások a prioritások most az életben. Remélem, ez rám is hatással lesz, és ha levesszük a maszkot végre, nem leszek annyira hiú, mint voltam.
Engem nem nagyon izgat. Most, hogy hideg van, jól esik, nyáron zavart munkahelyemen. Meg ma is zavart kivételesen, mert rosszul voltam egész nap, és hányinger kerülgetett. Jól esett volna a hideg levegő.
De az egom szempontjából tök mindegy. Van egy egészséges önbizalmam, ami nem függ attól, hányan bámulnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!