Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élvezitek, hogy a maszk eltakar az arcotokból vagy idegesít, hogy maszkban kevesebb kevesebb férfi bámul meg az utcán?
Engem idegesít, hogy nem kapok annyi figyelmet. Nagyon hiú vagyok, de változtatni akarok ezen a jellemhibámon. Hozzá vagyok szokva, hogy tetszem a férfiaknak. Ha egy férfival beszélgetek, mindig fel akarom kelteni az érdeklődését irántam. Fogalmam sincs, mi lesz velem, ha egyszer megöregszem...
Nagyjából sejtem, honnan fakad ez, de nem akarok a családi hátteremmel takarózni még ennyi idősen is.
Más is érez vagy érzett ilyet? Ti tudtatok ezen változtatni?
Ti élvezitek, hogy a maszk eltakar az arcotokból, vagy idegesít, hogy nem látszik az arcotok?
24/N
Engem ugyanannyi ember bámul meg. 0.
Idővel meg fogod szokni. A jó külső csodás adomány, de nem lehet egy teljes önértékelést és boldogságot rá építeni.
Hát nem tudom, engem megnéznek maszkban is. Sőt már 2 pasi is megszólított így.
Ezek szerint nem is vagy annyira szép, csak te gondolod ezt magadról, már bocs.
Nem kell bocsanatot kerned, nem esik rosszul, h azt mondod, h nem vagyok annyira szep, ugyanis nem lattal soha. Megelegszem azzal, h eloben gyakran kapok visszajelzest arrol, h szep vagyok. Bar nem gondolom magamat onbizalomhianyosnak, nem mindig latom magamat annyira szepnek, mint szeretnem, eppen ezert vagyok rafuggve a kulso megerositesre.
Elszomorit, amikor nok (nyilvanvalo rosszindulatbol) igy probaljak letorni egymas onbizalmat. Tanacsot kertem, hhogyan gyozhetnem le a hiusagomat, nem azt, h iteletet mondj a kulsomrol.
De h megvedjem magamat, a pasik megbamulnak igy is, csak kevesbe, mint maszk nelkul, sot engem is szolitottak le maszkban is. Ez amugy attol is fugg, h hol laksz, eppen van-e fules a fuledben, megkozelithetonek tunsz-e stb., ugyh ez nem realis fokmeroje a szepsegnek. Mint ahogy azt is felesleges szamszerusiteni, h hanyan bamulnak meg. Sot egyaltalan nem kellene ezzel foglalkozni, de nehezemre esik ezt elengedni.
Az emberek arcanak kb. ketharmadat eltakarja a maszk, ami eleg sok. Nehany ember full mashogy nez ki maszkban, mint maszk nelkul, mert a kepzeleted maskepp egesziti ki a hianyzo reszt. Nekem nincs feltuno, vilagito kek szemem, az en arcomon a szam, az orrom, a jaromcsontom stb. a legelonyosebb, amit eltakar a maszk. De nyilvan mindenkinek mas elonyos az arcan, ahogy tobben is irtak elottem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!