Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férfi csak bámul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi csak bámul?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki állandóan bámul, de már-már creepy módon, vizslat, szugerál, felém fordul teljes testtel, követ a tekintetével hónapok óta. Mindezt fa pofával teszi, se egy mosoly, se egy köszönés, SEMMI, csak bámul mint borjú az új kapura. Ha a közelébe megyek zavarba jön és szinte azonnal eliszkol. Ha rámosolygok akkor sem cseréli le a pókerarcot, olyan mint aki szellemet lát. Amikor egyszer rá volt kényszerülve hogy hozzámszóljon csak vihogott össze-vissza. Miért csinál egy pasi ilyet (gondolom bejövök neki?) és mit lehet vele kezdeni abban az esetben ha amúgy nekem bejön és szintet lépnék vele, legalább egy helló szintig??
ma 15:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10: futólag, munkában.
ma 16:40
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
6: Mindig amikor furán bámul,.menj oda, köszönj és kezdeményezz beszélgetést. Így vagy abbahagyja a bámulást, idővel feloldódik és megismerés avagy rájössz nem kell neked és elzavarod.
ma 16:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Párszor már kielemeztük, munkahelyi kapcsolat ritkán végződik jól, engedd el
ma 17:22
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát ha neked mindezek ellenére tetszik, akkor tedd meg te az első lépést és reméld, hogy csak félénk. Arra hiába vársz, hogy majd összeszedi magát, hiszen az se volt elég, hogy te adtál jeleket, rámosolyogtál, beszéltetek is és mégse csinált semmit, most is csak bámul. Neked ez nem kiábrándító? Ha nem is mer még randira hívni, legalább köszönhetne és visszamosolyoghatna.
ma 17:59
 15/17 A kérdező kommentje:
14: De, kezd marhára kiábrándító lenni, ezért tettem fel itt kérdést, hogy mit tehetnék akkor én ha ő csak obsessed, de nem lép. Jó lenne nem veszni hagyni ezt, már a kíváncsiság is hajt, hogy mégis mit gondol?!
ma 19:04
 16/17 anonim ***** válasza:

“hogy mégis mit gondol?!”

Vélhetően szexre, szexre és szexre … már párszor biztosan elképzelte ahogy lerendez, fejben biztosan bátrabb

ma 19:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Ja, nekem is kiábrándító lenne. A helyedben én hagynám az egészet. Nem számít, hogy külsőre tetszik, ha csak arra képes, hogy furán bámul. Ha nem mer hozzád se szólni és még visszamosolyogni se, akkor nem elég jó hozzád. Azért ez nem lenne nagy erőfeszítés és mégse tesz semmit.

De ha nem tudod ennyiben hagyni, akkor marad az, hogy te kezdeményezel. Azt neked kell eldönteni, hogy mennyit ér és csak ráköszönsz vagy konkrétan el is hívod valahova. Mondjuk egyiktől se várnék sokat. Ha a beszélgetésetekkor is csak vihogott, szerinted mennyire lenne jó a randi? Meg milyen már, hogy ennyire nem tudja összeszedni magát és neked kell elhívni?

ma 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!