Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy azt mondta hogy lehangolo hogy talalkozunk de tudja hogy nem lesz koztunk semmi testi dolog?
4 honapja beszelunk de voltak megszakitasok viszont 2 hetnel tobb sosem volt a megszakitas. 1x talalkoztunk az elejen mert miattam nem tudunk.
Azt mondta nekem hogy nagyon kivan, es lehangolo szamara hogyha talalkoznank tudja hogy nem lenne semmi testi dolog, mert ugye 4 honap alatt 1x talalkoztunk es ha talalkozunk ki tudja megint meddig kellesz varni a kovetkezo talalkozoig es sosem jutunk el oda hogy egymasei legyunk ugy igazan.
Az elejen sosem hozta fel ezt a temat, soha! Most 4 honap utan mondta ezt nekem hogy mennyire kivan engem es nem birna ki ha talalkozunk hogy csak csok legyen mert nehez neki ez mar.
Nem ket idegen vagyunk de nem is vagyunk egyutt még, viszont nem tudom.
Mondtam neki hogy talalkozzunk mert most tudnek, de azt mondta o is akar de nem talalkozik mert nem lesz semmi koztunk es ez szamara lehangolo es nem birna ki.
Mondta azt is ugy csinalna velem ezt azt, randizni akar vinni de nem tudok menni. Szoval nem csak a testem erdekli.
Nem tudom mit csinaljak mert olyan mintha nagyon tavol lennenk egymastol es tenyleg nem tudjuk mikor lesz a kovetkezo alkalom amikor lathatnank egymast. Szoval szerintem ertheto amiket mondd.
Szerintetek?
Azt érzi hogy latni sem tud es hozzam sem tud erni es emiatt erzi azt hogy lehangolo ez.
Mert nalunk nem ugy van hogy " talalkozzunk ma vagy holnap"
Lehet hogyha ma talalkozunk utana nem tudok megint 2 hetig. Es ez zavarja ot
"1x talalkoztunk az elejen mert miattam nem tudunk."
Ha ezen nem tudsz sürgősen változtatni, akkor ne is folytassátok. Így nem lehet párkapcsolatot csinálni.
"Lehet hogyha ma talalkozunk utana nem tudok megint 2 hetig. Es ez zavarja ot"
Milyen "ma találkoznánk" és "2 hét"-ről beszélsz, ha 4 hónap alatt 1x tudtál találkozni vele?
Persze, hogy nem lát jövőt, mivel semmiféle jelen nincs köztetek.
Engedd szabadon.
Minek akarod őt megérteni meg folytatni ezt a huzavonát, ha nem tudtok találkozni?
SEMMI KONKRÉTUMOT NEM ÍRTÁL. Miért nem tudtok minden héten találkozni?
Ha ez állandó állapot, akkor ne azon pattogj, hogy dugj e vele amikor ő épp mártírkodik, hanem nem kellene egy olyan emberrel ismerkedni, akivel nem tudsz találkozni rendszeresen és teljesen mindegy mit mártírkodik!
Szakítsd meg a kapcsolatot és ne szivassátok egymást.
Ha tudnátok rendszeresen találkozni, akkor meg a csávónak nem kellene mártírkodnia meg érzelmi zsarolást bevetnie, mert normál esetben majd akkor szexel egy nő, amikor akar! És nem azzal kellene ezt elérnie, hogy rinyál!! Szóval ez elég undorító tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!