Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis hogy azt mondta hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis hogy azt mondta hogy lehangolo hogy talalkozunk de tudja hogy nem lesz koztunk semmi testi dolog?

Figyelt kérdés

4 honapja beszelunk de voltak megszakitasok viszont 2 hetnel tobb sosem volt a megszakitas. 1x talalkoztunk az elejen mert miattam nem tudunk.

Azt mondta nekem hogy nagyon kivan, es lehangolo szamara hogyha talalkoznank tudja hogy nem lenne semmi testi dolog, mert ugye 4 honap alatt 1x talalkoztunk es ha talalkozunk ki tudja megint meddig kellesz varni a kovetkezo talalkozoig es sosem jutunk el oda hogy egymasei legyunk ugy igazan.

Az elejen sosem hozta fel ezt a temat, soha! Most 4 honap utan mondta ezt nekem hogy mennyire kivan engem es nem birna ki ha talalkozunk hogy csak csok legyen mert nehez neki ez mar.

Nem ket idegen vagyunk de nem is vagyunk egyutt még, viszont nem tudom.

Mondtam neki hogy talalkozzunk mert most tudnek, de azt mondta o is akar de nem talalkozik mert nem lesz semmi koztunk es ez szamara lehangolo es nem birna ki.

Mondta azt is ugy csinalna velem ezt azt, randizni akar vinni de nem tudok menni. Szoval nem csak a testem erdekli.

Nem tudom mit csinaljak mert olyan mintha nagyon tavol lennenk egymastol es tenyleg nem tudjuk mikor lesz a kovetkezo alkalom amikor lathatnank egymast. Szoval szerintem ertheto amiket mondd.

Szerintetek?

ma 12:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem, nekem nem lenne normális, hogy a másik nem akar addig találkozni, amíg nem lesz szex is, mert neki így lehangoló. Egy ilyen megjegyzés után biztos nem ismerkednék vele tovább. Mondhatja, hogy randizni is elvinne előtte, ettől még nem fogom elhinni, hogy komoly kapcsolatot szeretne.

Másrészről viszont az se normális, hogy 4 hónap alatt egyszer találkoztatok és a beszélgetésben is voltak megszakítások, volt mikor 2 hét is. Ezt se tudnám komolyan venni. Mivel a jövőben se tudnátok megoldani a rendszeres találkozókat, nem gondolom, hogy van bármi értelme ezt így tovább folytatni. Ő is már csak szexelne és lehet nem csak a tested érdekli, de ebből soha nem lesz normális kapcsolat.

ma 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!