Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérintene, bántana, okolnád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérintene, bántana, okolnád magad ha az exed azért lenne öngyilkos mert nem tudta magát túltenni azon hogy elhagytad és hamarosan lett új párod ő pedig nem talált?

Figyelt kérdés
dec. 21. 20:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
57%

ma 07:49 vagyok

...De a legkisebb mértékben sem hibáztatom magam. Nem én váltom ki benne sem a hajlamot, sem az okot. Az csak ürügy lenne, ürügy meg lehet bármi.

Max. annyira lenne hatással rám, hogy elköltöznék, de ez is csak olyan esetben, amit egy előttem szóló említett, hogy a falu őt hibáztatta. Hát sajna az egész falu ostoba, és nem vágja a pszichológiát.

Természetesen az egy másik dolog, hogy ha szakítok valakivel, akkor két dolgot igyekszek figyelembe venni:

1. legyek biztonságban

2. legyen mindkettőnk számára egyértelmű a szitu, és igyekszek tapintatos lenni, mert attól, hogy szakítok, még nem kell a másikba belerúgni feleslegesen. Ebbe belefér, ha a másik bölcs, és okulni szeretne a történtekből, vagy segít a továbblépésben, akkor elmondok pár szakító okot, de belefér olykor valami kegyes hazugság is, ha nem tud rajta változtatni, nem döngölöm feleslegesen az önbizalmát a földbe.

De ha csak számonkérés miatt kérdez, vagy azért, hogy veszekedjen, vagy gázlámpázzon, játszmázzon, akkor az ilyesmiről szó sincs, max. annyit mondok, hogy meguntam a játszmáit, game over.

jan. 23. 07:57
 22/22 anonim ***** válasza:
23%
20 Azért ez nem ilyen faék egyszerű. Olyan dolgokról nyilatkozz amibe először beletetted az energiát hogy megismerd, és a megismerést azt nem a festettszőke kócsodtól vagy pszichológusodtól kell beszerezni vagy valami youtube önismeret gázos cuccból.
jan. 23. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!