Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérintene, bántana, okolnád magad ha az exed azért lenne öngyilkos mert nem tudta magát túltenni azon hogy elhagytad és hamarosan lett új párod ő pedig nem talált?
Figyelt kérdés
dec. 21. 20:46
11/15 anonim válasza:
Nem okolnám magam emiatt soha.
Oka volt annak, hogy kiléptem a kapcsolatból. Ha azt feltételezzük, hogy akkor életben maradt volna, ha vele maradok, és ezért nem kellett volna szakítanom, akkor ebből az következik, hogy nem lehet szabad akaratom, ami meg nonszensz.
12/15 anonim válasza:
Nem okolnám magam.
Aki nem érti, miért nem, az vszeg maga is érzelmi terrorizáló, mentálisan beteg ember.
13/15 anonim válasza:
Ez a valóságban úgy néz ki hogy elhagyod a párod mert már megvan a másik helyette 😁 Aki ezért kinyírja magát, az így járt🤷
14/15 anonim válasza:
Megérintene, bántana, okolnám magam egy kicsit. De más dolgokat is okolnék miatta, amik miatt ilyen helyzetben volt, viszont azon is elgondolkodnék én mit tehettem volna másként.
15/15 anonim válasza:
Dehogy ökölnám magam. Birtoklási vágya van az ilyen embernek. Volt egy b.nom és ő is fenyegetett azzal hogy felakasztja magát, mondtam neki hogy adok kötelet ha ilyen hülye vagy. Szóval nem tartanám magam hibásnak azért mert pszichiátriai eset a másik fél. Ez a családja gondja, az hogy pont nálam jött ki és derült ki azt csak köszönhetik nekem. Viszont ebben a szülők is ludasak, mert tudva tudnak róla de nem tesznek semmiről, még nem is szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!