Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önzőség így együtt lenni valakivel?
Hosszú ideje együtt vagyok a párommal, viszont tudom jól hogy egyszer majd ha meghalnak a szüleim akkor meg fogom ölni magam. 1000% eltökéltem ezt, már jó ideje. A párom tudja ezt. Szerintem nem veszi túl komolyan vagy úgy gondolja hogy majd úgyis meg tud akadályozni, de ez nem így lesz. Gyereket egyikőnk sem akar, de ha később becsúszna, az sem akadályozna meg, akkor otthagynám a páromat a gyerekkel. A jó isten sem fog megállítani ha egyszer ez bekövetkezik.
Amúgy huszas éveink végén járunk, én vagyok a nő, a szüleim pedig 55-56 évesek és úgy tudom hogy nagy bajuk nincs.
A párommal való kapcsolatom stabil és időtálló.
Neked nagyon súlyos pszichés problémáid vannak, mielőbb fordulj orvoshoz!
Ezen felül mégsem szereted annyira a párodat, hogy őt és az esetleges gyereketeket gondolkodás nélkül itt hagynád, mi több, lelkileg tönkre tennéd őket.
Keress fel egy pszichológust!
Ez nem normális gondolkodás. Sajnos termeszetes hogy előbb-utóbb eltemetjük őket, de attól még az élet megy tovább. Szép dolig hogy ennyire szereted őket, de ez már beteges. Főleg hogy azt mondod még a gyereked is otthagynád.
Te súlyosan függsz tőlük, hiaba van már saját életed
"időtálló". Aha, és a szüleid a kapcsolatotok záloga.
Az úgy tényleg nagyon időtálló.
Kislány, sürgősen szaladj pszichológushoz, ez nem oké. Az, hogy valaki elveszíti a szüleit az emberek többségével az idő előrehaladtával sajnos elkerülhetetlenül bekövetkezik, mégsem lesz mindenki egyből öngyilkos. Ez tehát egy igencsak kirívó dolog. Mi az oka a döntésednek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!