Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a VOLT barátod öngyilkos lenne?
Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 07:28
3/20 anonim válasza:
Semmit. Az az o baja, egy gyava aki csak a halalt valasztja, mint hogy tullepjen vagy tegyen a valtozasert.
4/20 anonim válasza:
5 éve nem is beszéltem vele. Szerintem ha az is lenne nem is tudnék róla, mert nincs olyan akitől ez a hír eljutna hozzám.
5/20 anonim válasza:
Semmit nem az én hibám, hogy nem tudott túllépni. Fenyegettek már öngyilkossággal engem, hogy mellette maradjak. Nem hatott meg a dolog. 15 éve él és virul, felesége és gyereke lett.
6/20 anonim válasza:
Örülnék, hogy még idejében szakítottam vele.
Lelki sérült kinek kell?
Aki csak ilyen kiutat talál a megoldások helyett, nem ember a szememben. Még, ha a saját anyám/apám teszi akkor sem.
7/20 anonim válasza:
Összetenném így a két kezem:
🙏
Az égre néznék így:
🙄
És mondanám, hogy:
Köszönöm istenem, hogy még időben észrevettetted velem, hogy egy idiótával voltam együtt, ámen.
8/20 anonim válasza:
#5 Engem is fenyegetett, álltása szerint majdnem bevett egy egész doboz altatót, csak pont bejött a szobába az anyja :D 10 év telt el és még mindig él és virul :D
9/20 anonim válasza:
Semmit. Az utolsó exemmel 7 éve szakítottunk, így nem hoznám ezzel összefüggésbe. Már ha egyáltalán megtudnám, hogy az lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!