Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha a VOLT barátod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a VOLT barátod öngyilkos lenne?

Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 07:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
81%
Attól függ melyik. A többségnél éreznék némi sajnálatot, vagy inkább meglepődnék, a legutolsónál viszont -bocsánat hogy ezt mondom- de megkönnyebbülnék. Most is ahol tud keresztbe tesz nekem. Mondjuk ő már nem barát volt, hanem férj...
2023. jún. 8. 08:58
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Lesz4rnám
2023. jún. 8. 09:31
 13/20 anonim ***** válasza:
84%

Semmit. Egyrészt mégis mit tudnék tenni? A túlvilágról akkor se tudnám visszahozni, ha akarnám.

Másrészt meg sok eséllyel meg se tudnám. Egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot, közös ismerősök ha vannak is, a facebookon látom csak őket egyedül, velük sem beszélünk, nincs semmilyen módom tájékozódni.

Plusz, minthogy a legutóbbi exemmel is már 9 éve szakítottunk, meglepődnék, ha konkrétan miattam vagy bármi hozzám köthető okból lenne öngyilkos. A nála korábbiakról meg már nem is beszélve. Szóval nem érezném, hogy sok közöm lenne a dologhoz.

2023. jún. 8. 09:41
 14/20 anonim ***** válasza:
73%
Sajnálnám nagyon, hogy nem tudta megoldani a problémáit és így alakult az élete. A temetesere elmennek, ha nem csak a szűk család venne részt rajta.
2023. jún. 8. 09:46
 15/20 anonim ***** válasza:
38%
Semmit. Nincs vele dolgom.
2023. jún. 8. 13:35
 16/20 anonim ***** válasza:
37%
Mindenkinek a saját döntése. De felelősséget más nem vállalhat az én döntéseimért, csak én. Ha én nem tudom feldolgozni a veszteséget, nem kérek segítséget, vagy esetleg ezzel akarom büntetni a másik embert, akkor az az én döntésem volt. Szóval nem érezném magam felelősnek, ha erre irányul a kérdés. Sajnálnám, hogy nem volt mellette senki, aki segíteni tudott volna neki, hogy meggondolja magát.
2023. jún. 8. 13:37
 17/20 anonim ***** válasza:
79%
Semmit. Nem is hinném, hogy tudnék róla.
2023. jún. 8. 14:11
 18/20 anonim ***** válasza:
4%
Öngyilkos lennék. Ekkora traumát nem bírnék elviselni. Ne késlekedj...
2023. jún. 8. 14:15
 19/20 anonim ***** válasza:
74%
Mégis mit lehetne ezzel “tenni”? Sajnálnám, elmennék a temetésre. Amikor rokonom lett öngyilkos akkor is ennyit lehetett “tenni”.
2023. jún. 8. 15:49
 20/20 anonim ***** válasza:
10%
Nem érdekel a VOLT barátom. Semmi közöm hozzá :D
2023. jún. 10. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!