Ha megtudnád hogy a barátod, öngyilkossági kísérletet tett (miattad mert pl összevesztetek), te sem szólnál hozzá többet?
Vélhetőleg itt azért többről van szó egy szimpla konfliktusnál. Lehet már alapból súlyos depressziós volt.
Vagy nem öngyilkossági kísérlet volt,hanem pl csak kiütötte magát gyógyszerrel.
Kitől tudja?
Ha valaki öngyilkosságot kísérel meg és egy harmadik fél elpletykálja,h miérttörtént,abban semmi zsarolás nincs.
Na jó, sikerült k.rva nagy hülyeséget kérdeznem a 8-asban, mert a kérdés szerint az öngyilkossági kísérlet már megtörtént.
De akkor is, ha a barátodról van szó, akkor csak tudod, hogy vannak-e benne ilyen késztetések, van-e hozzá elképzelése, gyógyszere, milyen lelkiállapotban van, stb., nem?
Mert én pszichés beteg vagyok és akikkel éppen tartom a kapcsolatot, azokkal kapcsolatban elég nyilvánvalóan tudom, hogy éppen hogy állnak ezzel a kérdéssel.
Ráadásul a kérdés szerint MIATTAM akart a barátom öngyilkos lenni (csak a zárójel rossz helyre került a kérdésben). Hát csak tudnám, hogy mennyire sikerült kiborítani, stb.
és a 8-as voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!