Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők értékelik, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők értékelik, ha egy férfi kitartó az udvarlásban?

Figyelt kérdés

Ezt több műsorban is hallottam, hogy a kitartás meghozza a gyümölcsét. Igaz, hogy jellemzően idősebb férfiak és nők mondták, de nekik is van élettapasztalatuk, nekik is kellett valahogy ismerkedni. Egyik egykori színházi rendező mondta, hogy amivel meglehet hódítani egy nőt az az idő, hogy rászánod, próbálkozol, kitartó vagy, lássa, hogy kell neked. Persze gondolom kulturált formában.

Most ezzel szemben a való életben, főleg a fiatalok körében azt látom ez nem így van, a külső és a fizikai vonzalom dönt el mindent. Ha első blikkre nem tetszik valaki a nőnek, akkor fölösleges tovább törnie magát, mert nem fog kialakulni semmi. Az udvarlás meg a klasszikus erkölcsi szempontok, amikről az idősebbek beszélnek pedig eléggé eltűntek, a szexuális vágy mozgat mindenkit, a többi mellékes. Ez talán a másik véglet, amit leírtam. Mi lehet az igazság? Ti hogy látjátok?

dec. 10. 12:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az udvarlást, de nem a zaklatást.
dec. 10. 18:55
 22/25 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem tetszel, tőlem lehetsz életed végéig is kitartó. Én addig hatszor találok olyat, aki tetszik. Te meg közben kitarthatsz.
dec. 10. 19:42
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Regen illendo volt a hosszu udvarlas akar 1-2 evig is zartott ha a lany nagyon fiatal volt.

De mar nem ez a korszak van

dec. 10. 19:42
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem. El tudom dönteni, hogy valaki tetszik-e vagy se, nem rágom a körmöm, hezitálok, stb.

Az ilyen tapadós emberek inkább taszítanak.

dec. 11. 08:23
 25/25 anonim ***** válasza:

ma 08:23

Sajna te se vágod az udvarlás szó jelentését.

udvarlás akkor is van (lehet/ne), amikor már jártok, egyértelmű pozitív visszajelzést adtál. Az nem udvarlás, amikor annak ellenére környékez, hogy te mindenféleképpen jelezted neki, hogy számodra érdektelen.

Udvarlás lehet bók, virág, kisebb ajándékok, programok...

Ha te fogadod ezeket, akkor azzal zöld utat adsz a folytatásra, innentől te sem "tapadós emberként" tekintesz rá, és szó sincs a részedről sem hezitálásról, hanem nagyon jól tudod, hogy mit akarsz.

Ha meg nem akarod a dolgot, akkor meg nyilván el lehet utasítani a közeledési szándékot, és ezt illik tudomásul venni, és lekopni. Ha az illető ezt nem teszi meg, hanem még tovább tolja és egyre erőszakosabban, akkor az nem udvarlás, hanem akár lehet zaklatás is.

Pl. nem mindegy, hogy valaki hazáig kísér a beleegyezéseddel, és ezzel örömöt szerez neked, vagy akaratod ellenére hazáig követ téged. Egyik az udvarlás része, a másik zaklatás is lehet, de semmiképpen nem udvarlás.

Remélem, így már megértetted.

dec. 11. 08:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!