Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők értékelik, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők értékelik, ha egy férfi kitartó az udvarlásban?

Figyelt kérdés

Ezt több műsorban is hallottam, hogy a kitartás meghozza a gyümölcsét. Igaz, hogy jellemzően idősebb férfiak és nők mondták, de nekik is van élettapasztalatuk, nekik is kellett valahogy ismerkedni. Egyik egykori színházi rendező mondta, hogy amivel meglehet hódítani egy nőt az az idő, hogy rászánod, próbálkozol, kitartó vagy, lássa, hogy kell neked. Persze gondolom kulturált formában.

Most ezzel szemben a való életben, főleg a fiatalok körében azt látom ez nem így van, a külső és a fizikai vonzalom dönt el mindent. Ha első blikkre nem tetszik valaki a nőnek, akkor fölösleges tovább törnie magát, mert nem fog kialakulni semmi. Az udvarlás meg a klasszikus erkölcsi szempontok, amikről az idősebbek beszélnek pedig eléggé eltűntek, a szexuális vágy mozgat mindenkit, a többi mellékes. Ez talán a másik véglet, amit leírtam. Mi lehet az igazság? Ti hogy látjátok?

dec. 10. 12:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%
Engem kifejezetten idegesít, ha nem értik a nemet és azt hiszik csak kéretem magam és ezért ők továbbra is “udvarolnak”
dec. 10. 12:53
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem az öregek szavaira kell adni amikor a mai fiatalok teljesen másképp állnak hozzá. Öreg vagy fiatal vagy? Vagy azt hiszed öregapóként kelleni fogsz friss husiknak? Álmodj szépeket akkor tovább.
dec. 10. 12:54
 3/25 anonim ***** válasza:
92%
A “nem” az “nem”. Nem szeretem ha valakit nem lehet levakarni.
dec. 10. 12:56
 4/25 anonim ***** válasza:
87%
Mit értékeljen a nő amikor férfi nem tartja tiszteletben a döntését? Feljelent annyira fogja értékelni. Akarsz ülni a rendőrségen? :DDD
dec. 10. 12:56
 5/25 anonim ***** válasza:
86%
Az első nem után már ne próbálkozzon. Aki az egyértelmű elutasítás után is próbálkozik, az nem kitartó, hanem tiszteletlen, elvégre nem tudja, vagy nem akarja megérteni és elfogadni a nemet.
dec. 10. 13:00
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne próbálkozz többet. Ha nemet mondott az nem.

Azzal pedig nincs semmi baj, ha külsőt nézik az emberek első körben, szükség van rá, hogy ne kelljen másra gondolni közben vagy becsukni a szemet.

dec. 10. 13:11
 7/25 anonim ***** válasza:
74%
Most konkréntan romantikus köntösbe bújtatod a zaklatást. A nem, az nem. Semmi köze az adott embernek ahhoz, hogy miért mondok nemet, el kell fogadnia. Ha tovább nyomul, és nem fogja fel, az zaklatás. Hagyjuk ezt a hülyeséget is, hogy jaj manapság csak a külső számít. Engedtessék meg, hogy olyanna kezdjek, aki vonzó is számomra. Ez régen is így volt, most is így van, nőknek és férfiaknak is fontos ez. Az idősebb generáció meg beszélhet magas lóról, de semmivel sem voltak különbek.
dec. 10. 13:14
 8/25 anonim ***** válasza:
63%
Ha van esélyed, beszél veled akkor megéri várni rá, de ha elhajtott már elején a francba és nem akar tőled semmit, akkor hagyd őt. Ne zaklasd
dec. 10. 13:30
 9/25 anonim ***** válasza:
86%
A nem az nem. Amiről te beszélsz, az az, hogy amikor a nő mutat érdeklődést viszont, de egy férfi be akarja bizonyítani, hogy komolyan gondolja vele. Az én párommal így volt, hogy szerettem volna vele kapcsolatot, de ismerkedtünk, találkozgattunk, ő is keresett, kedveskedett, és utána kimondtuk, hogy járunk. De ezt ÉN IS AKARTAM! Maximum így értelmezem az udvarlást. De nem zaklatás formájában!
dec. 10. 13:32
 10/25 anonim ***** válasza:
90%

Zaklatás mindig is zaklatás volt.

Hagyjuk már ezt a baromságot, hogy régen csak a belső értékek meg a kitartás kellett, mert nem igaz.

dec. 10. 13:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!