Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon oda adjam neki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon oda adjam neki az ajándékot?

Figyelt kérdés

Van egy férfi az életemben. Fontos lett a számomra. Nagyon is.

Úgy gondoltam, hogy én is neki. De az elmúlt 14-15 nap teljesen mást mutat. Rendeltem neki karácsonyra, egy nagyobb értékű ajándékot. (32.000 Ft). Tudtam, hogy ezt szeretné, mivel többször is tett rá utalást. Na most az elmúlt 2 hétben egyszer sem találkoztunk. Minden második, harmadik nap írt, de sose ért rá találkozni. Mindig volt valami kifogás. Ma szállítják ki az ajándékot (megcsúsztak vele!). Most jelenleg úgy érzem, hogy át sem akarom venni, de mivel lelkiismeretes vagyok, ezért a forgalmazóval szemben ezt nem akarom megtenni, mert nem a cég tehet róla, hogy ez egy ….ög. Azon is gondolkoztam, hogy átveszem, ha egyszer hajlandó lesz találkozni velem, akkor odaadom neki, valami bunkó módon. Vagy egyszerűen fogom, és eladom. Ti mit tennétek? Sose voltam még ilyen helyzetben!

tegnapelőtt 08:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért adod oda neki ha lesz@rja a fejedet? Dehogy adnám oda.
tegnapelőtt 08:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem venném át

14 napig elállási jogod van

tegnapelőtt 08:25
 3/12 Noren1989 ***** válasza:
77%

A forgalmazóval szemben ne legyen lelkiismereted, ha lehet.

Nos, azért a frici a feleségével rendesen foglalkozott?

Én azért egy kéthetes mosolyszünet után nem foglalkoznék senkivel, de ez az egyedi álláspontom.

tegnapelőtt 08:33
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha karácsonyra rendelted, akkor ne vedd át, mondd a cégnek, hogy már nem kell. Késtek vele. A pasinak meg miért adnál ekkora értékben ajándékot? Nem is érdekled.
tegnapelőtt 08:56
 5/12 anonim ***** válasza:
33%

Tisztázzuk: van olyan szinten a kapcsolat, vagy csak te akarod azt belelátni?

Csak találkozva érzed azt, hogy haladtok?

Felteszem, rá akarsz startolni és nem nagyon állsz ellent a testi kezdeményezéseknek.

Gondold végig, ha minden maszlagot ledobsz, mennyire erős a kapcsolat; van azon a szinten, hogy "elvárt" legyen egy többtízezres ajándék.

tegnapelőtt 09:10
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Akkor én jövök a gonoszként...

Te is tudod szerintem, hogy nem olyan jellegű a kapcsolatotok, a leírás alapján, hogy ekkora értékű ajándékot vegyél neki. Te mégis megvetted. Akkor most vedd át a csomagot, és tartsd a vitrinedben, jól látható helyen oktatóanyagként: hogy máskor ne csinálj ekkora marhaságot.

tegnapelőtt 09:40
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Pfff.32 ezer azèrt nem egy nagy izè, mucuka. Tovàbba minek várod, hogy állandóan haptákba várja, hogy írjon neked? Lehet a szüleivel, haverjaival volt, nem körülöttetek forog a világ.
tegnapelőtt 09:42
 8/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

#7, fogadok, parfüm lesz. Eltarthatósága amúgy is max 1év...

Emellett: írni azért lehet. Ha meg akarsz kupakolni egy nőt, akkor írsz.

Ha sokadik a sorban, akkor nem feltétlen.

tegnapelőtt 09:48
 9/12 anonim ***** válasza:
51%

Azt csinálsz amit akarsz de én a helyedben nem adnám oda neki az ajándékot, mert nem érdemli meg!

Egyszer régen én is voltam hasonló helyzetben, én is vettem ajándékot (nem drágát), én is azt hittem hogy "fontosak lettünk egymásnak"....

Ja, persze. Addig voltam fontos neki amíg kielégítettem az igényeit testileg, lelkileg, mentálisan, munkában, magánéletben.

Amikor neki kicsit is jobban ment a sora akkor lelépett, már nem voltam fontos. Akkor kezdett szakadozni a kapcsolattartás. Persze mert lettek új opciói (főleg ha nős az illető).

Az ilyen típusú emberek csak addig használnak amíg valamilyen hasznot nyernek belőled.

Ha csak lelki szemetesládának kellesz akkor azért, ha csak szexre kellesz akkor azért, ha munkában kell neki segítség akkor azért leszel "fontos". De csak addig amíg meg nem un, vagy nem lesz tőled szebb, okosabb, ügyesebb, érdekesebb, gazdagabb stb.

Akkor elkezd eltünedezni, majd megszakad a kapcsolat. Mert már nem tud, vagy nem akar belőled hasznot húzni. Akkor kerül elő majd megint ha nem lesz éppen senki aki szebb, jobb, érdekesebb nálad. Akkor majd jön a nagy lelki fröccs, hogy te milyen fontos vagy... Ja, persze.

A tettei számítanak, nem a szép szövegelése!

Ne fuss egy ilyen ember után, mert nincs értelme!

Egyetlen kivételt tudok elképzelni, az pedig az ha az illető nagyon beteg vagy kórházba került, balesetet szenvedett. Erről nem tehet. Ilyen esetben elnézhető ha eltűnik két hétre.

tegnapelőtt 10:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a francért adsz egy random férfinek 32.000-es ajándékot??? Jézusom, eszed nem sok.
tegnapelőtt 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!