Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oda adjam neki az ajándékot? Megérdemli?
Figyelt kérdés
1,5 hónap után elég viharosan szakítottunk a szerelmemmel, voltak csúnya veszekedések.
Elég stresszes a helyzetünk az ő munkája miatt, ezt a hetet tudjuk már csak együtt tölteni és 2 hónap távkapcsolat lett volna..
erre ő folyamatosan hanyagolt, én voltam mindenben a hibás. Úgy váltunk el, hogy szeret, de nem tudja nekem mondani, megöleltem és nem ölelt vissza,mert a sértettsége miatt nem képes rá, vissza adtam neki az összes ajándékot amit kaptam tőle! (első felindulás)
Sok minden miatt van most hatalmas lelkifurdalásom, leginkább magamat hibáztatom..
Most is bulizik és hétfőn utazik mindenki haza..
Vettem neki egy kulcstartót (angyalt), hogy vigyázzon rá
Kérdés oda adjam neki? Megérdemli?
Azóta nem beszéltünk
2020. okt. 2. 23:04
A kérdező szavazást indított:
Megérdemli, add oda!
NEM érdemli meg, megalázom magam!
25 szavazat
1/4 anonim válasza:
Szerintem, mivel meg sem lelt, és visszaadtad neki az összes ajándékot amit tőle kaptál ne add. Szerintem el sem fogadná, mivel az ő ajéndékait visszaadtad... :S
2/4 anonim válasza:
Szerintem semmiképp ne add neki oda, ha egy buli fontossabb neki mint a barátnője aki szereti, akkor nem érdemli meg hogy oda add neki, és téged sem érdemel meg
3/4 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Nagyon gyerekes ez a hozzáállás. 1,5 hónap alatt veszekedések, és így szakítás, miféle kapcsolat volt ez? Nem sokat ért, az biztos. Hagyd a francba. Ő csinálja jól, menjél és bulizzál te is...
4/4 A kérdező kommentje:
Nem kapta meg..
2020. okt. 5. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!