Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem vagyok szépfiú, iszákos is vagyok de gyönyörű barátnőt szeretnék mert úgy érzem megérdemlem?
elvárásaim : feszes, formás, vékony test, gyönyörű arc. Mellé legyen értelmes, humoros, kedves, házias is.
F/29
Balázs, nem akarod inkább folytatni az egyetemet?
Legalább valami értelmeset is csinálnál.
Balázs itt már ismernek téged egy páran. Tudok rólad egy keveset, pl. azt is, hogy korábban már letetted az italt, de visszaestél.
Amúgy az egyetemen mit tanultál?
Informatikát. BMEn.
mit tudsz még?
Pl. azt is, hogy a politika rovatba is írtál már.
Nézd, az a helyzet, hogy itt nem igazán van jó híred. Ez a viselkedés, amit csinálsz már nem tudom mennyi ideje... De egy kicsit mintha változtoztál volna, korább úgy emlékszem, ingerlékenyebb voltál.
Nem vagy egy hülyegyerek. Egyetemi szinten tanultál informatikát, ez szép teljesítmény, szerintem folytatnod kellene. Ez olyan szakma, amivel jól is kereshetnél.
Tűzz ki magad elé célokat, ne add fel. Az ilyen hülye kérdések kiírását meg felejtsd el. Többre vagy képes Balázs
Én szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!