Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép estét kívánok! Az a szerencsés lehetőség ért, hogy eltölthetek egy kis időt Pesten egy gyönyörű lánnyal, néhány napot leszünk együtt és szeretnék vele eljutni néhány jó helyre, vannak ötleteitek?
Figyelt kérdés
Ha akad valami szép emlékből fakadó hely, kis zug, híd, park, kert, akármi aminek hangulata van, vagy kihagyhatatlan, vagy akár gyönyörű a kilátás, kávézó, cukrászda, esetleg étterem is szóba jöhet (vega étterem nagyszerű lenne), örülök minden tippnek, köszönöm☺️!2019. nov. 2. 18:51
1/13 anonim válasza:
A körúton ha sétálltok biztos találtok nektek valót. Mindenféle étterem, meg bár van arra fele.
2/13 anonim válasza:
Nem tudom,hogy program ajánlatra is vonatkozik a kérdésed,de hat szeretitek a művészeteket,akkor ajánlom Rubens és Rembrandt kiállítást a Szépművészeti Múzeumban. :)
3/13 anonim válasza:
A híd alatt, a híd alatt, a Margit híd alatt...
4/13 anonim válasza:
Gellérthegy a személyes kedvencem, főleg estefelé, mikor látni a város fényeit onnan.
5/13 anonim válasza:
Károlyi-kert.
Gyönyörű, és a Belvárosban van. (V. ker.)
6/13 A legrosszindulatúbb válasza:
Váci utca alap, Zrínyi utca alap, Bazilika alap, Dunakorzó alap, Erzsébet tér alap, vagy a belvárosi hidakon átsétálni az is fun. A budai oldalon a Gellért-hegy és környéke, de a Margit körút és a Bartók Béla út is nagyon hangulatos.
7/13 A kérdező kommentje:
Ú de jó arcok vagytok, köszönöm👍...
A Gellérthegyre én is gondoltam, nem vagyok járatos a fővárosban, néhányszor vet arra a sors egy évben sajnos, pedig Budapest egy gyönyörű város🥰...
Vegáknak való étermet tud valaki amit nem érdemes kihagyni(véleményem szerint, igazából ilyen nem létezik😝), esetleg?
2019. nov. 2. 20:18
8/13 A kérdező kommentje:
Érdekelnek a művészetek is, galériák, kiálítások is jöhetnek, bárki bármit tud, ne tartsa magában👍!
2019. nov. 2. 20:21
10/13 A kérdező kommentje:
Nem lepontozva vagy😝...
2019. nov. 2. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!