Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig érdemes próbálkozni, rákérdezni?
#2 ne haragudj higy IQ hiányosként nem fogalmaztam érthetően . Nem az ügyintézővel beszélgettem ( nem be próbálkoztam ) hanem egy másik ügyféllel aki ügyet intézet .
Sajnálom hogy az idődet ilyen hülye kérdéssel rabolom .
Nem ràd ertettem az iq hianyt
Szoval ha a csaj nem kèpes összerakni hogy random leszolitasz nöket relative barhol ismerkedni es iq nelkül (naivan)azt hiszi ö neked az egyetlen akkor sanszos a kaocsolat.
Okosabb nö nem bizik meg olyanban, aki random nyit idegen nök felé azaz azt sem tudja ki az milyen ember, de beprobalkozik azert.
Komolyan a pofam leszakad . Minden rinyalos kérdésnél ez a kb első tipp menj ki az életbe ismerkedj stb stb ...
Erre itt meg kapom az oltást hogy csak a hülyék állnak szóba idegennel...most akkor mi van????
Ne legyel mar ideges
Aki azt mondja az eletben ismerkedj nem ugy erti hogy random. Hanem pl beültök valahova haverokkal meghivjatok a szomszedos asztalnal a csajokat meg ilyenek. (Összekötö pont ugye hogy ugyanazon helyre jartok eleve pl rockerek ök is ti is vagy barmi, vagy akar edzöteremben stb)de random utcan nincs összekötö pont hogy barmiben is de a te köröd lenne az idegen es lenne okod ra hogy megakard ismerni leszamitva hogy melle van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!