Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes próbálkozni egy olyan csajnál aki nem annyira szép, de nagyon nyomul mindig a legjobb pasikra is?
A jópasik szerint ő csúnya lány, szexre se használják ki pedig állandóan bepróbálkozik, kikezd velük. Saját magát jó csajnak tartja, nagyon nagy az önbizalma. A többi csaj kineveti, lenézi emiatt. Mindig azon nevetnek hogy mer kikezdeni azokkal a pasikkal akiktől még a bombázók is tartanak.
Én sem vagyok az az álompasi de az átlagnál csinosabb barátnőim szoktak lenni. A nagyszájú, életvidám stílusa fogott meg ebben a csajban. Pörög, nevet, jólérzi magát, tervei vannak amiket megvalósít.
Bejövök neki, ezt tudom de tartok tőle hogy megcsalós fajta. Mások elmondása szerint a bulikon mindenkire rámegy, úgy kell lerángatni a pasikról. Amúgy 27 éves!
Mi lehet ez a nagy önbizalom és nagy nyomulás a részéről? Párkapcsolata 3 éve nem volt, emiatt lehet? Vagy csak egy gondot veszek a nyakamba és retteghetek a megcsalásoktól ha egy jópasinak kedve támad hozzá a céges bulin? Ismer valaki ilyen lányt? Esetleg van olyan csaj itt akinek van ilyen barátnője és tudja esetleg mire lehet számítani egy ilyen típustól?
hol vannak ilyen nők b/*/sszus? :D
persze hogy érdemes!
mit veszíthetsz? max szexelsz vele és kész...de akár több is lehet.
Szerintem pont, hogy nincs önbizalma, ezért flörtöl ilyen görcsösen. Szerintem nem a pasik kellenek neki, csak az önbizalombomba és önigazolás.
22/N
a leírásod alapján ez egy ronda, ordas nőszemély lehet. nem csoda, hogy a pasik nem foglalkoznak vele.
de egészségedre!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!