Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem a legjobb külsejű pasiként végtelenül vágyom egy szép barátnőre?
öööö... mert férfi vagy?
Nem hiszem, hogy esélytelen lenne egyébként. Különben is, a szépség relatív :)
De mások is boldogok átlagos vagy csúnyácska barátnővel.. Vagy ők csak megalkudtak?
Mert a szépség csak egy bizonyos szintig relatív, azért nagyjából meg szoktak egyezni a vélemények, hogy ki szép, ki átlagos, stb..
Aki olyan "tökéletes" kis cica baba, az nem is fog veled szóba állni de örülj is neki.
Én sem nézek ki rosszul, de olyan sráccal voltam együtt négy évig aki kicsit sem volt jóképú, még kicsit duci is volt. Ezerszer megcsalhattam volna, vagy összejöhettem volna mással. Én mégis kitartottam mellette.
Egyszer biztos te is fogsz találni olyan csajt aki tetszik neked és neki is bejössz. :)
Nem minden szép nő van oda az ilyen "álompasi" kinézetű férfiakért.
És az is mindegy, hogy milyen nőkért vagy oda. Majd meglátod, hogy találkozol valakivel, aki annyira megfog, hogy teljesen mindegy lesz, hogyan néz ki.
És természetesen, ugyanígy történhet fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!