Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lett volna, vagy szabad megkérdezni, randira hivni?
Ma a metronál pusztán segitő szándékkal megkérdeztem egy vak nőt hogy segithetek-e neki az alúljáróból kijutni?
Elmondta merre szeretne menni, én is ott lakok, ismerem a környéket. A lênyeg hogy konkrétan a kapuig kisértem.
Nem beszéltünk semmi komoly dologról, csak olyan üres csevegés volt, azt leszámitva hogy egy iskolába jártunk , ami mellett elmentünk, tehát korban 3-5 év eltérés van köztünk. Tehát azért merült fel a kérdés bennem mert engedte hogy a házig kisérjem, miközben csak egy vadidegen voltam neki aki az aluljáróban odalépett hozzá és ő nem is látott hogy ki vagyok.
Első találkozás után miért akarod randira hívni?
Azt legalább tudod, hogy van e kapcsolata? :)
#4 ne haragudj de te hogy ismerkedsz? Én nem vagyok túl jó benne, de úgy tudtam hogy két ismeretlen ember úgy ismerkedik hogy többször találkozik és ennek a folyamatnak az első lépése hogy az első találkozás után a vadidegen férfi megkérdezi a vadidegen nőt hogy van e kedve újra találkozni... De mondom én h-lye vagyok az ilyenhez.
Ha nem akkora titok kérlek ird meg te hogy ismersz meg idegen embereket/nőket. Köszi
Off.:Nem kötözködöm, de ha arra lakik, hogy tévedt el a metró kijáratnál?
Nyugodtan elhívhattad volna egy kávéra, ha már beszélgettetek. De ha egy környéken laktok, egy suliba jártatok, nem lehetetlen, hogy még találkoztok. Majd akkor bepótolod. Már "ismerősként" üdvözölheted és hívhatod randira.
4-es: Ez a hozzászólás inkább rólad árul el valamit. Szerinted egy vak ember iránt csak sajnálatot lehet érezni? Csak úgy lehet hozzá közeledni?
Kérdező: nyugodtan megkérdezhetted volna. Ha van valakije, akkor megköszöni az invitálást, és közli veled, hogy nem szabad. És volt egy kedves epizódotok. Ha meg nincs senkije, akkor meg könnyen lehet, hogy igent mond, és bármi is lehet a dologból. Már tudod, hol lakik. Nyilván ne leselkedj utána, mert az így elég betegen hangzik, de hasonló időben néha elsétálhatsz oda, hátha meglátod, és be tudod pótolni a randikérést.
# 7 semmi gond köszi hogy írtál .
Nem tévedt el, csak én kérdeztem meg hogy segíthetek-e.
Ott lakik tehát biztos hogy (minden nap) arra közlekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!