Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miatt szerintetek megérdemlem, hogy k. rvának nevezzen?
Beszélgettem egy fiú csoporttársammal ma és az exem barátja ezt meglátta,hogy elbeszélgettünk nevettünk nézett is oda nagyon. Ezt elmondta az exemnek (azon voltunk,hogy újrakezdjük)és ő ezt mondta rám,hoogy egy hülye k.urva vagyok és nem érdeklem már! Ez miatt tényleg megérdemlem ezt szerintetek?
Mikor teljes szívemből szeretem még mindig őt!
Emiatt nem vagy az.
Az exed a hülye, hogy hagyja magát befolyásolni.
Feltehetően a hirtelen jött harag és csalódottság jött ki belőle, nem kell mindent úgy értelmezni ahogy mondják.
Ha valaki dühében azt mondja, hozzád vágom a hűtőszekrényt, akkor sem hívják ki a rendőrséget előrelátható gyilkossági kísérlet gyanújával.
Azt sem tudatod pontosan, hogy az a bizonyos barát pontosan hogyan mondta el az esetet és színezte ki itt ott.
Ha pont békülni akartatok akkor ez valóban rosszul vette ki magát.
Bár itt felmerül az a kérdés is, hogy miért mondta azt a barátja, hogy csókolóztatok holott nem is.
Nem látom az indítékot erre, hacsak nem ő akar magának mert bejössz neki, szeret gonosz lenni és nézni ahogy mások szenvednek miatta vagy utál téged és távol akar tartani mindenáron a barátjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!