Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon oda adjam neki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon oda adjam neki az ajándékot?

Figyelt kérdés

Van egy férfi az életemben. Fontos lett a számomra. Nagyon is.

Úgy gondoltam, hogy én is neki. De az elmúlt 14-15 nap teljesen mást mutat. Rendeltem neki karácsonyra, egy nagyobb értékű ajándékot. (32.000 Ft). Tudtam, hogy ezt szeretné, mivel többször is tett rá utalást. Na most az elmúlt 2 hétben egyszer sem találkoztunk. Minden második, harmadik nap írt, de sose ért rá találkozni. Mindig volt valami kifogás. Ma szállítják ki az ajándékot (megcsúsztak vele!). Most jelenleg úgy érzem, hogy át sem akarom venni, de mivel lelkiismeretes vagyok, ezért a forgalmazóval szemben ezt nem akarom megtenni, mert nem a cég tehet róla, hogy ez egy ….ög. Azon is gondolkoztam, hogy átveszem, ha egyszer hajlandó lesz találkozni velem, akkor odaadom neki, valami bunkó módon. Vagy egyszerűen fogom, és eladom. Ti mit tennétek? Sose voltam még ilyen helyzetben!

jan. 2. 08:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Akkor tisztázzuk.

Tegnap felhívott. Elmondtam neki, hogy ezt így rohadtul nem vártam volna el. Tény, és mellette szól, hogy ilyenkor tud együtt lenni a gyerekekkel. Az is tény, hogy mindig küldte a képeket, hogy éppen mit csinálnak együtt, hol vannak stb, amit én sose kértem tőle, hogy számoljon be nekem. Nem random pasi. Évek óta ismerjük egymást, úgy 7 hónapja tart ez a valami. Ami még tény, hogy nem vettem át az ajándékot, elálltam tőle, mert már nincs szükség rá. Új év, új minden. Nyilván sose voltam olyan helyzetben, hogy gyerekekkel rendelkező férfi legyen az életemben. De nyilván, és ezt el is várom tőle, hogy ők legyenek az elsők neki!

jan. 3. 08:06
 12/12 anonim ***** válasza:

A kilences kommentet mintha egy az egyben èn írtam volna! Teljesen igaz!...

Egyébként,jól tetted,hogy vègül nem vetted át.Èn egyszer egy kötetet vettem valakinek, akivel összejártam,azt hittem, hogy kapcsolat...hát,nagyon nem számítottam neki semmit,plusz nem is örült az ajándéknak.

jan. 3. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!