Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebbe a megcsalós/elhagyós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe a megcsalós/elhagyós történetben ki az igazán fenyegető?

Figyelt kérdés

Legszebb öröm a káröröm, avagy bunkó vagyok -e, hogy úgy érzem visszakapták?😅

Az ex férjem 15 hónapja döntött úgy, hogy itt a vége, szerelmes lett ő megy. Kiakadtam, sírtam aztán végül megnyugodtam. Aztán ügyvéd, 10 hónapja adtam be a válást, most lett vége november közepén. Mi 35-40 korosztály vagyunk. Az új menyecske 24 éves. Igen, csinos, szép etc. Elbűvölte az ex férjem. Tudott róla a kezdetektől, hogy csalàd van nálunk, olvastam beszélgetéseket. Az ex férjem se kell félteni, na de őt se.

De a dolog pikantériája most következik. Elég sok mindent tudok, tudjátok "csiripelik a madarak" címszóval 😅 De ezek elég biztos infók. Eléggé jó anyagi körülmények között éltünk/élünk. Ez pedig az én szüleimnek köszönhető igazából. Ők teremtették meg azt amiből van és gyarapszik. Lényeg a lényeg, mikor össze házasodtunk a férjemmel akkor mindenre kiterjedő házassági szerződést írtunk.

A házasság alatt a rezsit/ételt felesbe fizettük, a többi dolgot inkább én. Amit ő adott bele az 2 millió Ft volt, plusz egy autót vett, a nagy részét én fizettem de az ő nevén van, az övé kész.

A lényeg, hogy a kis hölgy arra számított, hogy itt hullani fognak az aranytömbök. És teljesen kiborult, hogy az ex férjem a vagyonmegosztási tárgyalás végén az infláció követő 2 millió ft-al, ami 4,3 millió lett és az autójával távozott.

Arra számított, hogy a nagy ház is (amibe a hülye ex férjem párszor át hívta, mikor nem voltunk otthon) az el lesz adva és mennyi pénzük lesz. Sajnos csalódnia kellett, mert az a ház is az enyém 😂

jan. 2. 12:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
A 24 éves nő hamar le fog kopni és kiderül az ex férjed részéről, hogy neki csak a pénze kellett. Így jártak. A karma visszaütött.
jan. 2. 12:16
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem, hogy jön ide a fenyegetés. Senki, igazából két hülye egymásra talált, te meg örülj, hogy megszabadultál az exedtől.
jan. 2. 12:18
 3/15 Grizesteszta ***** válasza:
86%
Dehogy vagy bunkó.:) Elment, anyagilag rendben vagy, van időd/energiád a gyerekekre is és magadra is. Kezdd újra, és csak annyi kapcsolatot tarts az exszel, ami a gyerekek láthatása miatt szükséges. Nem tartozik rád sem a további anyagi sorsa sem a magánélete, de azért a link, csóró 3. szomszéd feleségével kapcsolatban is megállapítod magadban, hogy : jaj, de jó, hogy nem én vagyok a helyében.:) Ezt itt is megteheted:) Sok sikert az új életedhez!
jan. 2. 12:23
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem hogy egy 35-40 éves f@sznak miért kell egy 24 éves nő? Inkább maradt volna veled, de neki nem kellettél! Így járt, majd fog az exed könyörögni hogy kezdjétek újra mert a csaj ott fogja hagyni. Pénzéhes piranya az összes nő! Főleg azok, akik így el szeretik a férjet.
jan. 2. 12:40
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon buta volt a 24 éves nőci😆
jan. 2. 12:43
 6/15 anonim ***** válasza:
36%
Senki sem fenyegető a történetben. Csak három hülye örül magának, egy meg még dicsekszik is vele.
jan. 2. 12:45
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező! Te örülsz annak hogy megaláztak? Domináns Férfi vagyok, találkozzunk ha élvezed a megaláztatást.
jan. 2. 12:51
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
🥳🥂 Boldog új évet nélkülük! 😀 Nagyon megérdemlik egymást!
jan. 2. 12:56
 9/15 anonim ***** válasza:
60%

Miért kellett neki a 24 éves nő?Mert gondolom feszesebb a bőre még, na meg jól szop, elölről-hátulról, fejen állva is lehet még döngetni.Az új fiatal pina varázsa eltudja venni sok hím eszét.Azt hiszik, hogy ők még nem öregedtek, csak a zasszony, így ez jár nekik.

Lépj tovább kérdező.A kis aranyásó pina is tovább fog hamarosan, nincsen semmi ami sokáig ott tarthatná az exed mellett.De ha vissza engeded miután koppant, akkor meg is érdemled.

jan. 2. 13:27
 10/15 anonim ***** válasza:

A rezsi étel felét vissza kell fizetni visszamenőleg? Amit megettek a gyerekek meg elfürdött meg stb? Szerintem nincs ilyen torveny. Hazasság alatt a felek abbol élnek ami van. A hazasság az közös vagyoni közösség.

Ez olyan mintha ételt vizet kéne visszaadni kp-ben. "Ez beteg".

jan. 2. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!