Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe a megcsalós/elhagyós történetben ki az igazán fenyegető?
Legszebb öröm a káröröm, avagy bunkó vagyok -e, hogy úgy érzem visszakapták?😅
Az ex férjem 15 hónapja döntött úgy, hogy itt a vége, szerelmes lett ő megy. Kiakadtam, sírtam aztán végül megnyugodtam. Aztán ügyvéd, 10 hónapja adtam be a válást, most lett vége november közepén. Mi 35-40 korosztály vagyunk. Az új menyecske 24 éves. Igen, csinos, szép etc. Elbűvölte az ex férjem. Tudott róla a kezdetektől, hogy csalàd van nálunk, olvastam beszélgetéseket. Az ex férjem se kell félteni, na de őt se.
De a dolog pikantériája most következik. Elég sok mindent tudok, tudjátok "csiripelik a madarak" címszóval 😅 De ezek elég biztos infók. Eléggé jó anyagi körülmények között éltünk/élünk. Ez pedig az én szüleimnek köszönhető igazából. Ők teremtették meg azt amiből van és gyarapszik. Lényeg a lényeg, mikor össze házasodtunk a férjemmel akkor mindenre kiterjedő házassági szerződést írtunk.
A házasság alatt a rezsit/ételt felesbe fizettük, a többi dolgot inkább én. Amit ő adott bele az 2 millió Ft volt, plusz egy autót vett, a nagy részét én fizettem de az ő nevén van, az övé kész.
A lényeg, hogy a kis hölgy arra számított, hogy itt hullani fognak az aranytömbök. És teljesen kiborult, hogy az ex férjem a vagyonmegosztási tárgyalás végén az infláció követő 2 millió ft-al, ami 4,3 millió lett és az autójával távozott.
Arra számított, hogy a nagy ház is (amibe a hülye ex férjem párszor át hívta, mikor nem voltunk otthon) az el lesz adva és mennyi pénzük lesz. Sajnos csalódnia kellett, mert az a ház is az enyém 😂
Természetesen azt nem kell vissza fizetni.
A 2 millió Ft amit bele adott az egy felújítási munka volt. Azt kapta vissza infláció követően.
#7 vagyok.
Mert ki írta ezt a kérdést, ellenben én nem írtam volna ki. 35-40 évesen nincs annyi esze hogy az ők dolguk nem màsé. Tőlünk vár véleményt egy ilyen esetben? Azért ez megalázó a volt feleség részéről is. Azért válnak mert nincs meg az összhang a szexben a nő férfi között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!