Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt 31 éves értelmes dekoratív nő miért rak ki folyton magáról képeket face meg insta történetbe? Mi lehet ennek a mögöttes filozófiája?
Figyelt kérdés
2024. júl. 9. 15:30
1/9 anonim válasza:
Nekem a tesóm csinálna ezt. Azért teszi ki, hogy az a pasi aki szórakozik vele, hátha mégis meggondolja magát.
2/9 anonim válasza:
Ahogy 1-es írja, ez pasivadászat.
4/9 anonim válasza:
Ha egyedülálló, de nem szeretne az maradni, akkor azért, hogy "látható" legyen. Ha a mindennapi közegében nincs potenciális jelölt, és nem jár el úgy sehová, akkor online kell aktívnak lennie. 31 éves, hiába dekoratív meg értelmes, ha a másik oldalon már most alig van korban passzoló független jelölt, aki vonzó és normális is. És innentől ez egyre rosszabb, ahogy "idősödik". Nem incelként vagy trollként írom ezt, 30+ nő vagyok, látom a felhozatalt is, meg azt is, hogy mennyire nehézkes élőben ismerkedni.
5/9 A kérdező kommentje:
És ha nem egyedülálló?
2024. júl. 9. 17:04
6/9 anonim válasza:
Akkor a "Figyeljetek rám!" érzés fokozása.
Lehet nem szeret a pasijával együtt lenni, de nem képes neki ezt kimondani sem, így inkább kikacsintgat.
7/9 anonim válasza:
Szeretne begyűjteni egy pár dicséretet.
8/9 anonim válasza:
Én is teszek ki magamról story-kat.
Hogy őszinte legyek nem tudom miért csinálom.
Van párom, szeretem, nem kacsintgatok semerre, még csak meg se nézem kik nézték meg amit kitettem.
Talán az egyetlen értelmes magyarázat rá (bármilyen rohadt nagyképűnek is hangzik), hogy szép vagyok és had lássák ezt mások is.
33/N
9/9 anonim válasza:
Én is szoktam képeket kitenni, 35 vagyok. Nem tudtam hogy erre magyarázatot kellene keresni. 😅 És én sem vagyok egyedülálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!