Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől van hogy manapaság hatalmas önbizalommal hajtják el a férfit kimondottan nem dekoratív, nem túl vékony nők is?
Ez az Internetes ismerkedés hatása? Vagy régebben is ekkora egója volt ezeknek a nőknek?
F/32
Miért kellene bárkivel is szóba állni?
Attól, mert valaki számodra nem dekoratív, még nem fog bármelyik azonnal elérhető férfibe kapaszkodni.
Attól van, hogy egy egészséges ember nem fog más véleménye miatt szorongani, behódolni.
Tudjuk,, az incelek szerint az önbizalom egyetlen forrása mások véleménye, de ez pont a pszichés zavarokkal küzdők tünete, valójában egészséges embernél ez nem így van.
Sok a bunkó és már felkészultségi állapotban vannak.
Pl nekem az egyik dick.picket csak mert azt feleltem neki hogy nekem nem kellenek foglaltak meg laza kapcsolat.
Igy amikor a másik páp.perces normalis cset után megkerdezte hogy átmennék e hozzá esetleg borozni van kaja is, azonnal tiltottam azt is.
Igy amikor irkal most egy 3.már azt várom mikor kell ezt is tiltani.
Sose kezdj olyannal akinek em tetszel. Alap.
Aki nem.lat dekorativnak nem tetszem azokkal szoba se kell állni.
Uhhh, de visszataszítóak a magadfajták.
Attól hogy neked nem tetszik, nem azt jelenti hogy másnak sem..
Csak ugye ehhez gógyi is kéne.
Na meg "ezeknek", másik kedvencem.
Sosem voltam egy kimondottan szép nő, de mindig is csak a számomra megfelelő pasikat választottam ki.
Emiatt a többi sokszor lerondázott/dagattozott, de nem érdekelt.
A legtöbb férfi azért hajt "nem dekoratív" nőre, mert azt hiszik, az jobban ki van éhezve és előbb fekszik. Az ilyeneket azonnal ki lehet szűrni, mert már úgy indítanak a beszélgetésben is, mintha 100%-ra nyert ügyük lenne. 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!