Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől van hogy manapaság hatalmas önbizalommal hajtják el a férfit kimondottan nem dekoratív, nem túl vékony nők is?
Ez az Internetes ismerkedés hatása? Vagy régebben is ekkora egója volt ezeknek a nőknek?
F/32
40. Nem kell megfelelni, csak ez az modernek titulált értéktelenség 40 körül, de már inkább 35 felett vissza üt. Na majd akkor is lehet nagyképűsködni! 😆
Nagyanyáink, nagyapáink legalább dolgoztak, családot alapítottak, gyerekeket nemzettek, ez a bohóc, neveletlen és önző generáció meg mit is hoz majd össze? Leszarni lehet de felszarni nem.
Ő mennyi mentális roncs ember lesz 40 felett amikor elszállnak a hiú álmok, nem lesz se pénz, se jólét, se pasi, se nő! 😆😆😆
Az a helyzet hogy ez törvényszerű lesz azoknál, akik tiszteletlenek, neveletlenek és önzők. Mondjuk a 20 éves generáció 90%-a. 👍
Azt ne felejtsd, hogy ezért a kényelemért később ki kell fizetni a számlát. Ja, és akkor már a nyugat sem fog játszani. Hopszika! 😘
Ja, tiszteletlenek, neveletlenek és önzők vagyunk attól, hogy nem állunk le semmilyen jött-menttel, vagy épp nem az első jelentkezővel éljük le a komplett életünket, ha nem vagyunk vele már boldogok. Hogyne. :)
Én vállalom, hogy tiszteletlen, neveletlen és önző vagyok, ha annak számít az, hogy vannak pasasok, akiktől valódi hányingerem lenne, ha akár csak hozzám érnének, és könyöröghetnek akárhogy, akkor is csuklóból mondok rájuk nemet.
63) "Büszkék vagytok arra hogy mindent és mindenkit lenéztek, hogy semmit és senkit nem tiszteltek, abban a tévhitben éltek hogy minden körülöttetek forog!"
Lövésem nincs, milyen körökben mozoghatsz, a körülöttem élő huszonévesek (tesóim köre, gyakornokok az irodámban, etc) halál normálisak. Ja, kevésbé tekintélyelvűek és nem csicskulnak úgy, ahogy pár boomer elvárná, de abszolút képesek normális kapcsolatokra, munkára, mindenre, ami kell, hozzá tudnak (és akarnak) szólni a világ dolgaihoz és értelmesen tervezik az életüket. Fölöslegesen vizionálod itt az apokalipszist nekik.
63
Fogalmam sincs, kiről beszélsz, de rólam nem, az biztos.
"Büszkék vagytok arra hogy mindent és mindenkit lenéztek, hogy semmit és senkit nem tiszteltek, abban a tévhitben éltek hogy minden körülöttetek forog!"
Nem nézünk le senkit, tisztelni viszont csak azt lehet, aki megérdemli. A tisztelet nem jár alanyi jogon, nem értem, hogy az idősebb korosztály miért is várja el.
Felelőtlen és önző 🤣 Mert a korábbi generációk nem voltak azok ugye? Mikor odaszültek a nyomorba 5+ gyereket, csak azért, hogy legyen aki eltartsa őket öreg korukban. Ez nem önző felfogás? Nem felelőtlen?
Manapság ugyanezeket a jelzőket használjátok a fiatalokra, akik nem szeretnék ugyanazokat a hibákat elkövetni, amiket a felmenőik. Faxa
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!