Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érdeklődik és leskelodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdeklődik és leskelodik utánam az exem?

Figyelt kérdés

Kicsivel több mint 1 évig voltunk együtt... Ő akart szakítani mert hogy féltékeny voltam és utána nem is kerestük egymást sőt nem is láttam utána. . Ennek már 9 hónapja kB 2 hónapja észre vettem hogy gyakran figyel engem,és tesómtól vagy ismeroseimtol akart érdeklődni hogy mi van velem, mit csinálok.

Én nehezen tudtam elengedni mert nagyon szerettem és még mindig vannak érzéseim iránta de így megneheziti a dolgom hogy most mégiscsak elkezdtem érdekelni..

Arra tudok gondolni hogy nem igazán találja a helyét és megunta a kalandozast (mert volt pár csaja azóta)... Vagy esetleg rá jött hogy talán nem szakítani kellett volna hanem orvosolni a problémát és hibát követett el.

Egy férfinak ilyenkor mi járhat a fejében hogy eltunik majd újra felbukkan?

26/N

Veletek volt már hasonló?

tegnap 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Én megkérdezném tőle mi a fenét akar...
tegnap 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. És ne engedd, hogy leskelődjön, küldd el. Ő szakított, legyen boldog. Hagyjon téged békén. Csak újabb fájdalmat okozna neked.
tegnap 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Szex miatt és persze a férfi egó, kényelem. A szexpartnerek nem ugrálták körbe, nem várta haza senki kedvenc vacsival és mivel hiányzik neki hát te rád gondolt. Amúgy nem működne amiatt se, hogy te féltékeny lennél ugyanúgy rá mert adna rá okokat.
tegnap 21:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen típus és hogyan gondolkodik. Van az a férfi aki azt mondja, hogy ex barátnővel sosem mert annak, hogy ex oka van és maximum valami testiség még belefér de párkapcsolat nem. Van az a férfi aki úgy látja adok ennek még egy esélyt és megpróbálom újra.

Az, hogy érdeklődik másoktól a hogyléted felől még nem jelent semmit sem. Te is szeretted őt és ezek az érzések nem tűnnek el gyorsan. Teljesen belefér, hogy szeretettel gondol rád és érdekli mi van veled mert fontos voltál neki.

tegnap 21:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában az van ilyenkor hogy nem talált jobbat. Vagy aki tetszett neki, kikosarazta.
tegnap 21:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Ja és még az is érdekes hogy 1 hónapja vett egy olyan kocsit ami az én álom kocsim volt mikor még együtt voltunk és mondtam neki hogy majd olyat szeretnék a jövőben venni.

Pontosan ugyanolyannal járkál most és még a színe is olyan mint amilyet én akartam venni 😁😁

tegnap 23:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Írj rá kezdeményez hogy gyorsan kiderüljön van e még együtt jövőtök után így vagy úgy végleg tovább kell lépni.
ma 02:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet azon akar röhögni hogy nem kellesz senkinek kidobtak szakitasz nincs senkid es akkor hátha lesz.pod őt.
ma 06:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Én akkor kutattam az exem után mikor bosszút forraltam ellene, és az új párja ellen. Sikerrel jártam, köcsög voltam de megérdemelték. A bosszú édes és finom.
ma 17:37
 10/10 A kérdező kommentje:

7es :Nekünk nincs közös jövőnk, attól hogy vannak még érzelmeim iránta nem kezdeném vele újra 8as: Tudja hogy bármikor találok magamnak valakit ha akarok.

9es :nem hinném hogy bosszút akar forralni mert nincs oka ra.

5ös :Valószínű hogy igazad van és ez az oka a leskelodesenek

amit ma is csinált. 😁

Mindegy, nem foglalkozok vele innentől. Had lessen ha akar és had kerdezoskodjon rólam ha akar... Figyelmen kívül fogom hagyni.

Köszi a válaszokat!

ma 18:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!