Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 175 cm magas pasi lennel/vagy, ősze jönnél egy 178-179 cm magas, dekorativ, csinos csajjal?
Egyébként baromi jó fej és értelmes is! Nagyon mutatós, csinos csaj! Öt nem hiszem, hogy zavarja nem úgy néz ki. De mint pasik /férfiak, titeket mennyire zavarna 5-10 cm kulombseg?
Ez nálatok kizaró ok?
Mi van akkor, ha egy férfi és egy nő egyforma magasak, és a nő felhúz egy magassarkú (8-10 cm) cipőt? Máris a nő lesz a magasabb!
Ha alapból van magasságkülönbség köztük, és még a csaj magassarkút vesz fel akkor az még jobban látszik.
Ezt minden férfinek magában kell elrendeznie, hogy ez neki mekkora probléma! Van akit zavar, és megkéri a csajt, hogy csak lapos sarkút vegyen fel, de van akit nem érdekel.
173vagyok és összejönnék egy ekkora lánnyal.
Sőt, régebben meg is történt.
De látom értelmezni te se tudtad.... A te magassagodnak mi köze ehez? 🤦♀️😀
Ki írtam 175 cm pasi..
A drog nem jó értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!