Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mennyire hihető, ha egy csinos, dekoratív nő ilyet ír a társkeresős bemutatkozójában?
Társkeresőn találtam egy női profilt, a harmincas évei elején jár a hölgy, tök jól néz ki, formás, hosszú barna haj, minden fotóján kedves mosoly. Megkapó a hölgy a fotók és a körítés alapján is. A bemutatkozásában a következő olvasható:
"Nem érdekel a külsőd, az anyagi helyzeted, a státuszod, a munkád, az autód, hány haverral vagy körbevéve: csak egy dolog érdekel - tudsz-e őszintén, feltétel nélkül szeretni. Kérlek, csak ebben az esetben jelentkezz."
Szerintetek hihető ez egy csinos nőtől? Nektek mit sugall, ha egy nő ezt írja magáról? Sokat csalódhatott? Kiábrándult? Vagy szimplán annyi, hogy egy férfinál csak a belsőt nézi, szerelmet keres? Mi a véleményetek erről?
Üres púder. Valamivel el kell adnia magát, de amúgy süket duma. Badoo-n is érdekes mód majdnem minden lány csak és kizárólag komoly kapcsolatot keres. Ez persze nem zárja ki azt, hogy hetente három különböző kigyúrt pasi ágyában rakják szét.
Társkereson felesleges bármit elhinni a nőknek, az sem igaz amit kérdeznek. Bár igazából alapból sem érdemes adni a szavukra.
Nem is a női elvárásokkal van gond.
Hanem azzal, hogy ha tényleg szép a napi száz jelentkező férfi között te úgy sem fogsz kapni soha a szeretetéből.
Lehet ezer normális nő a világon, ha nekem sosem jut egy sem. Mivel ez a trend, hogy életemben nem voltam nővel, meg szerintem nem is leszek.
A 8-askánál a pont :-)
Igen, a sok hülye kan tényleg a frázisokkal akar csajozni :
BMW-elődjákmagukat-nagyotmondaniakaróalfahímtempó-felemeltorralrapliznakétteremben.
De lehetne folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!