Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elkerülni, hogy a volt mérgező kapcsolatomból szerzett traumáimat ne vigyem tovább magammal egy új kapcsolatba?
3 evig egyutt voltam a volt baratommal. De nem volt egy jo kapcsolat. Eleinte szerettem, de aztan rajottem, hogy nem tudok kiszallni a kapcsolatbol egykonnyen...
Mar az elso alkalomnál ott kellet volna lezarni az egeszet, mikor eleinte csak hetvegente 1 napot toltottem náluk es az anyja elvarta mar a masodik alkalom utan, hogy azon az egy napon en ott fozzek a fianak, hogy ne neki kelljen, a 700 forintos 80 dbos nedves torlokendobol tobb fogyott a kelletenel allitolag es szolt a baratom, hogy legkozelebb vegyek es vigyek magammal par csomaggal mert szolt az anyja.. Furcsalltam, de mondom oke, bar nem hittem volna a szex utan annyit elhasznaltam volna... Aztan mikor mar egy ideje jartunk elkezdett a baratombol elojonni az anyagiassag. Osszekoltozes utan. Mindent felezzunk.. Ha bevasarlasnal kevesebbet fizettem mint o akkor lattam rajta, hogy nem tetszik neki.. Egy kornyekre jartunk egy ideig dolgozni, elkerte a benzinkoltseget, ugy, hogy nem tett semmi kiterot emiatt mikor tole együtt indultunk el autoval... Mindig megjegyezte, hogy mi mennyibe kerult.. A szulei is, foleg az anyja elkezdte anyagiakban merni a kapcsolatunkat. Mindig az volt nezve, hogy en mennyit rakok bele anyagilag a kapcsolatba.. A baratom elvarta es szemrebbenes nelkul jol viselte, hogy meglepetesbol vettem neki, ruhat, vagy a kedvenc csokijat esetleg barmi olyan kutyut amirol tudtam, hogy örülne neki. Szimplan szerettem es nem neztem mennyi az ara,szerettem oromet szerezni neki... Csak aztan a harom ev alatt kezdett kicsit rosszul esni, hogy mindent penzben mert, amit szova is tett.. Magatol egy langosra nem hivott meg vagy egy teara, egy olcsó kavera.. Karacsonyi bevasarlasoknal is a csaladtagjai ajandekanak a felet kikellet fizetnem, akkor is ha en kulon vettem nekik ajandekot... Mig naluk laktam rendesen adtam bele a kajaba penzt, ezenkivul vasaroltam is be elelmiszereket, a rezsibe is beleszalltam. A wc papirtol kezdve a mosogatoszeren at a fogkremig mindenbe beleszalltam, vagy en vettem meg. De ez sem volt eleg. Karacsony elott mikor megkerdeztek, hogy mit szeretnek karacsonyra én mondtam, hogy nem kell semmi. Aztan az anyja odabokte, hogy ne is szamitsak nagy dolgokra.. (sosem szamitottam nagy dolgokra, nem vartam el semmit.) Aztan rajottem, hogy a baratom anyuci kicsi fia.. Mert anyuci nyugdij mellet jol fizeto allasban dolgozott 8 oraban. Itt gondolok arra, hogy panaszkodott az anyjanak, hogy nincs pénze, pedig mennyi mindent kene meg vennie a fenti lakreszbe.. Megkerdezte ott elottem az anyja tole, hogy mennyi felretett penzed van fiam? A valasza az volt ra:2 millio forint. (Itt ledobbentem, mert sirt a szaja, hogy kellene porszivot venni, egy komódot. De 2 millio forintbol nem jut egy porszivora? De a karacsonyi ajandekoknal par ezer forinton hepciaskodott?)(Én nem vehettem semmi ertekes dolgot a lakasba, nehogy szakitaskor elvigyem, vagy elkerjem az arat) Aztán anyuci karacsonyra vett neki 200 ezerert ket szekrenyt, vett neki 20 ezerert fejhallgatot mert elsirta magat a fia, hogy tonkrement mert szettorte, vett neki 40 ezerert porszivot.. De mindennap panaszkodott nekem az anyja, hogy milyen dragasag van, sporolni kell nagyon mert dragasag van, de mindennap ket szatyor edesseggel jott haza, honap vegen "csak ugy" tobb szaz ezret elkoltott a dechatlonba ruhakra, amivel eldicsekedett, hogy nagyon sokba kerult, nagyon sokat fizetett... De olyan soha nem volt a baratommal, hogy kozos szamla, ahova egyforma osszeget rakunk be, közös nyaralas se volt, csak az volt nezve en mennyi es milyen erteku penzt koltok ő ra... O neki nincs kedve sehova se menni.. Egyszer mentunk el strandra nagynehezen de megbantam.. Volt egy tanga bugyis csaj, tenyleg baromi szep feneke volt, jo alakja volt.. Erre a baratom ott nyiltan mellettem, szo szerint ugy nezte , hogy majd kiesett a szeme.. Addig nezte ameddig csak tudta.. Megkerdeztem tole, hogy tetszik? Azt mondta igen tetszik a segge es nezte tovabb... A szex sem volt vele valami jo, foleg az utolso idoszakban.. Egy ideig a kolleganoje segget nezte, mert tetszett neki a nagy segg. Ezt tobb embertol tudom, es en is talalkoztam a lannyal, aki utan meg mellettem is a annyira utana fordult a lany utan a parkoloban, hogy nekem volt kellemetlen mindenki elott. De ha finoman megjegyeztem, balhe volt belole. Emiatt kevesebb szex volt koztunk, mert minden aron azt akarta, hogy olyan nagy seggem legyen mint a lanynak.. Amikor csinaltattam a fogaim es fogorvost kellet kozben valtanom, verig sertett.. Azt mondta nekem, hogy jobban igyekezhetnek mert nem akar egy felig foghijas novel rohangalni... Akkor azert megkerdeztem tole, hogy te neztel tukorbe?? Mert te sem vagy tokeletes... Nagyon nagy balhe lett ebbol. De itt valami vegleg eltort bennem es meginkabb nem kivantam a szexet.. Nem ertette miert.. Az tette be az i-re a pontot nalam, amikor szexeltunk es lovaglas kozben elkezdte, hogy erzi magan, hogy budos, ő elmegy furdeni...Majdnem lelokott magarol. Mar majdnem "vegeztunk". De csak mondta, mondta.. Eldurrant az agyam es azt mondtam, hogy fejezzuk mar be ha elkezdtuk, majd lefurdesz utana.. Tudom, nem volt szep tolem, de nyaron ertheto, hogy jobban izzad az ember foleg szex kozben, es komolyan a szex vege elott elkell ilyennel rontani az egeszet?! Nagy balhe volt ebbol is.. De tobbszor volt, hogy szex kozben felkapta a vizet arra, hogy iranyitottam kicsit, hogy hol csinalja es hogyan.. Beszolt nekem, hogy csinálhatom vegre??? Aztan nem tetszett mikor megmondtam, hogy en erzem hol jo nekem, ne o dontse el... Volt olyan, hogy szex kozben ha nem tetszett valami, leordított es felizgulva otthagyott, de par ora mulva elvarta, hogy befejezzuk ott ahol abbahagytuk... Szorongtam mar amikor szexre kerult sor es 1 percenkent pisilni kellet menni, akkor is ha nem ittam elotte. Soha nem volt velem ilyen elotte egyik kapcsolatomban sem.. Bar mar szetmentunk egy ideje hala egnek es udvarol nekem egy pasi,aki nem magyar szarmazasu, de ha meghiv valamire,nem engedi, hogy kifizessem a felet barminek is, rogton ugy erzem, hogy valami apro ajandekkal viszonoznom kell.. Felek, hogyha egyszer szexre kerül sor, akkor nem tudom elengedni magam es 1 percenkent pisilni kell majd mennem.. Tartok attol, hogy elrontanek egy jol alakulo kapcsolatot a multbeli rossz elmenyek miatt.. Reszben magamnak csinaltam problemat mert nem leptem ki elobb a kapcsolatbol, mert feltem a maganytol es elhittem, hogy velem van csak a baj. De valamiért ugy erzem, hogy eleg nagy hatassal volt az eletemre ez a rossz valasztas.... Hagytam magam megalazni es kiszolgaltatott helyzetbe hoztam magam... De mar nem tudok a multon valtoztatni...
Mit tanacsoltok? Szakemberhez forduljak?
A korkulonbseg 9 ev volt az o javara.
En is simerek olyanokat akik az anyjával egyutt nőket akarnak lehuzni.
De milyen sérüléseid vannak ebbol amiket átvinnél egy másikba? En ezt nem értem.
Nyilvan másik kapcsolatba ne te fizess randikon nem kell anyagilag kitartani pasikat erre kell csak figyelni.
"Szakemberhez forduljak?"
Igen és sztornózd a külföldi pasast. Míg nem vagy jól lelkileg addig hiába ismerkedsz.
1 válaszoló:Nem nagyon érzem nőiesnek magam, ha ezek eszembe jutnak. Haragszok magamra, hogy ennyire megalazkodtam.
Tartók attól, hogy rosszul reagálnék valamire, azért mert tudat alatt előjönne belőlem a védekezési ösztön. Nem akarok egy másik férfit eltaszítani magamtól. Tartók attól is, hogy nem tudom magamat elengedni, nem tudok nőiesen viselkedni.
Mackenzie: Kezikonyv mergezo emberekhez c konyvet olvasd el es hamar fel tudod dolgozni es nem fogod magad szegyellni. Meg konnyebb lett volna a feldolgozas es felismeres, ha mar reg olvastad volna ezt a konyvet,mar kapcsolat kozben leszakadtal volna erzelmileg rola, de sose keso.
Szegyenkezned nem kell.
A mult elmult. Lepj tovabb. Lenyeg h tiltsd le mindenhonnan es ne tarts vele fenn semmilyen kapcsolatot. Soha ujra ne kezdd vele baratsagot se tarts fenn vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!