Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak,ha valakivel komoly kapcsolatba kezdek pár nap után elkezd zavarni a jelenléte? Eddig 3 kapcsolatom volt,és mind a háromnál ezt éreztem. 28/n
"Egyiknél sem azt kaptam, amire számítottam"
Ez az oka, és valószínűleg nem voltál igazán szerelemes még..
"ő külön szobát akart, külön programokat,a testiség sem volt fontos neki"
Ezek után az lenne a fura, ha nem ábrándulnál ki.
Szerintem nincs veled baj, csak több időt kellene adnod az ismerkedési szakasznak.
Azert az exed utan, amiket leirtal, nem hinnem, hogy veled van a gond. A legtobb ember a sztenderd dolgokat akarja, neki kellene specifikusabban ismerkednie, ha o nem, mert igy 10-bol 8 novel nem lesz normalis kapcsolata.
De ja, ha te meg nem vagy annyira oda a masikert, akkor nem ertem, minek erolteted. Mindenkivel ugy koltoztem ossze, mert azt akartam, hogy folyamatosan egyutt legyunk es ok is ezt akartak, es ismertuk egymast mar elegge, senkinel nem ertek olyan meglepetesek, ami miatt kiabrandultam volna. Szurjel jobban te is, nem kotelezo akarkivel osszejonni.
Osszekoltozes utan azert mindig jelentkezik egyfajta megszokas, hiszen a masik mindig ott van, nem kell varni ra, nincs randi. Ez az elejen meg izgalmas is, aztan meg megszokod, mint mindent. Ezzel nincs semmi baj, ez a kapcsolatok termeszetes velejaroja.
Az viszont nem, ha ennyire elteroek az igenyeitek valakivel. Szoval olyat keress, akivel hasonlo elkepzelesetek van a kapcsolatrol. De a pillangokat ne kergesd orokke, mert elmulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!