Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy alapvetően komoly kapcsolatot kereső srác egy lánynak első szex után azt mondja, hogy úgy érzi, komoly kapcsolatot nem tudna vele elképzelni, de barátság extrákkal kapcsolatban benne lenne, akkor a férfi egyértelműen egy játszmázós szemétláda?
Jaj, mennyi ilyen nyomorékot ismerek... :D Mindig mosolyogva hallgatom, mikor *hiiirtelen*, *vééletlen* szex után meggondolják magukat. Annyira átlátszó :D
Pontosan ezért van az, hogy vagy nagyon az elején szexelek úgy, hogy semmi másra nem számítok és én si csak arra megyek (amellett, hogy nyitott vagyok a folytatásra, de nem reménykedem) vagy akkor, mikor már együtt vagyunk.
Hehh.. hagyjuk már.
Elhiszem, hogy komolyat keres -csak épp nem veled-, de ezt már a szex előtt is tudta, hogy nem veled akar komolyat.. Ezt meg nem a szex után kéne közölni, ha egyenes valaki, akkor erre szex előtt kerít sort. Igaz-e?
Miért nem lehet őszintének lenni? Nekem ilyenkor megy már a süllyesztőbe- értsd szexre sem kell, kiábrándító az aki ilyen sunyi, az egyenességet preferálom.
Nekem pl fordítva volt:
A pasival már az elején szóltam, még mielőtt megtudtam volna a szándékait, hogy komolyat én 100% nem akarok most, mielőtt elkezdi nekem csapni a szelet, ezt így tartom fairnek,nem vagyok olyan passzban. A többi rajta állt, de elég hamar kiderült, hogy ő bőven csak a szexre ment, az a típus is ahogy lejött..
Sokáig beszélgettünk ezután, lelki meg minden témáról is, tényleg mindenről, aztán randiztunk is- de eléggé a szex felé terelt ott is.
Szex akkor épp nem volt végül, és visszakoztam is, mert sok beszélgetésekkel, megnyílással, őszinteséggel rájöttem, hogy nekem nem menne.
Nos, ezután érdekes módon ő is fordult egyet és elkezdte bizonygatni, hogy ő többet akarna tőlem blabla... Szerintem meg ha valaki többet akar, akkor nem egyből a szex felé fekteti a hangsúlyt a találkozón.
Minden esetre job szerettem, míg őszinte volt, az utána jövő kamu maszlag, mikor kihátráltam, hogy ő többet is szeretne velem, nem tetszett és hagytam is az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!