Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúval barátság extrákkal kapcsolatom volt. De én elkezdtem többet érezni iránta. Ezt el is mondtam neki. Ő elég egyértelműen a tudtomra adta, hogy nem akar többet. Szerintetek megéri még így folytatni a barátság extrákkal kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Én szeretem őt és nem igazán tudok nemet mondani neki. És nagyon tetszik a külseje is. Viszont elégge furcsán érzem magam most már,hogy ezt tudom,amikor vele vagyok. Ezenkívül nagyon félek, hogy soha nem lesz majd barátom és senkinek sem fogok többre kelleni.
20/L
2019. okt. 26. 15:03
1/13 A kérdező kommentje:
Meg persze a srác elkondta, hogy nagyon aranyos lány vagyok és hogy jól nézek ki szerinte. Nem értem, miért nem akar.
2019. okt. 26. 15:05
2/13 anonim válasza:
Lépj ki! Engedd el,mert sérülni fogsz. Nem tudhatjuk,hogy miért nem akar tőled többet. Ezer oka lehet. De elmondta neked,hogy nem szeretne veled kapcsolatban lenni. A te döntésed,hogy hogyan tovább,de ha érzel iránta,akkor én keresnék mást. Miért ne lehetne kapcsolatod? Egyszer eljő a herceged.:)
3/13 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon találok olyan fiút akinek tetszenék. Aki nekem tetszik annak én általában soha. Kivétel ez a srác de ő se akar tőlem semmit
2019. okt. 26. 15:14
5/13 anonim válasza:
Szóval nem akar tőled szexnél többet, de te mégis erőlködsz és szenvedsz tovább.
Ezzel fogod elcseszni a legszebb éveidet, ugye tudod?
6/13 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy lehet összefeküdni valakivel, akivel nincs kölcsönös szerelem. Hogy tudod átadni magad annak, aki csak használ téged? Hogy tudod befogadni, mikor tudod, hogy nem szeret, nem kellesz neki?
7/13 A kérdező kommentje:
Hát igazából csak ügy, hogy nagyon magányos vagyok és amikor együtt cagyunk, olyan, mintha szeretne
2019. okt. 26. 15:45
8/13 A kérdező kommentje:
*úgy
2019. okt. 26. 15:46
9/13 anonim válasza:
Ezek csak ideiglenes dolgok. Előbb utóbb úgy is lesz komolyabb kapcsolata is a fiúnak.Nekem is volt hasonlóban részem,a sráccal felejtés miatt jártam össze csak. Addig folytattam,amíg nem éreztem arra vágyat,hogy legyen újra egy normális kapcsolatom. Amikor ő elkezdett ismerkedni és nyomban ki is léptem,megköszöntem a srácnak a segítségét és azonnal őt is elfelejtettem. Most nincs senkim,de ami késik,az jön.:D
10/13 anonim válasza:
Nem. Így csak el fogja venni tőled a lehetőséget, hogy mással valami normálisat alakíts ki, mert amíg ő van a fejedben, nem fogsz tudni nyitni más felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!