Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az előző kapcsolatomban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az előző kapcsolatomban volt egy abortuszom, akkor egy újabb kapcsolatban a másik félnek mennyi köze van hozzá?

Figyelt kérdés
Alapból úgy vagyok vele, hogy igazából semmi, de adódhat úgy is a helyzet, hogy kiderül valamilyen okból kifolyólag. Csak ha meg (jóval)később derül ki, akkor meg jöhet azzal, hogy elhallgattam előle.
2017. jún. 11. 13:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%
Semennyi. Én nem mondtam el,nem is derült ki!
2017. jún. 11. 13:53
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Nincs köze hozzá. Persze titkot sem érdemes csinálni belőle.
2017. jún. 11. 13:59
 3/18 anonim ***** válasza:
42%
Nőként nem szívesen jönnék össze olyan férfival, aki a korábbi kapcsolatában abortuszt kért a barátnőjétől. Ez elvi kérdés. Ebből a szempontból van köze hozzá, de pontosan tudom, hogy ezért a véleményemért a mínuszba leszek pontozva, mert én testem, sejtcsomó, stb.
2017. jún. 11. 13:59
 4/18 anonim ***** válasza:
48%
És ha most meggyőzünk, hogy semmi, akkor nyugodt és boldog leszel majd, ha esetleg kiderül évek múlva és ő emiatt mélységesen csalódik benned? Mert mondjuk gyereket szeretett volna mindenáron (neked meg ezért nem lehet pl.), vagy csak szimplán neki erkölcsileg nem fér bele. Ha már eleve így, a jogaidhoz ragaszkodva mész bele a kapcsolatba, nem jósolok sok jót.
2017. jún. 11. 14:00
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

Egy jól működő kapcsolat az ŐSZINTESÉGRE alapul. Megtörtént a múltadban, hozzád tartozik, szerintem el lehet neki mondani, mi értelme van ezt titkolni? Félsz, hogy ettől kevésbé fog téged szeretni?

Hazugsággal indítani egy kapcsolatot a lehető legrosszabb dolog.

2017. jún. 11. 14:07
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
Ne titkold, de ne is kösd az orrára a második randin. Szerintem tudnia kell.
2017. jún. 11. 14:13
 7/18 anonim ***** válasza:
50%
Semennyi köze nincs hozzá.
2017. jún. 11. 14:14
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ilyet boven eleg akkor elmondani, amikor mar vmennyire ismeri az ember masikat es mondjuk temaba vag.
2017. jún. 11. 14:19
 9/18 A kérdező kommentje:

Jó azért nem akarom a végtelenségig eltitkolni, csak kérdezte, hogy voltam-e már kórházban és azt mondtam, hogy nem. Amint ezt kimondtam eszembe is jutott az abortusz, de úgy voltam vele, hogy még nem kötöm az orrára.

Másrészt az abortusz egy viszonylag átgondolt döntés volt. Senki nem kért semmit. Megbeszéltük, hogy mi legyen és mindketten arra jutottunk, hogy mindenkinek (még a "sejtcsomónak" is) jobb lesz így.

Igazából csak abban vagyok bizonytalan, hogy mégis mikor érdemes erről beszélni, de akkor ha tényleg komolyabbá válik és esetleg felkerül a téma vagy valami akkor említem neki.

2017. jún. 11. 15:16
 10/18 anonim ***** válasza:
89%

Két dolog miatt érdemes róla beszélni:

1. Vannak olyan emberek, akik elítélik az abortuszt. A vallásos emberek jellemzően ilyenek, de nem csak a vallásos embereknek lehet ellenvetése. Ha a párod is ilyen, és később kiderül, hogy neked volt abortuszod, akkor mélységeset fog csalódni. Persze egy ilyen szituációban az őszinteség is necces, de valahol mégis jobb, mert így legalább érzi, hogy tiszteled annyira, hogy ezt közöld vele.

2. Ha olyan következményei lennének, ami miatt később nem lehet gyermeked, akkor az is elég kellemetlen lenne. Főleg ha ő szeretne egy picit. Nem tudom, hogy te szeretnél-e gyereked életed során, de ha esetleg már most tudod, hogy nem, akkor mindenképp érdemes arról is előre szólni.

A legfontosabb dolog az lenne, hogy kiderítsd, hogy a barátod hogyan viszonyul ehhez a témához.

21/L

2017. jún. 11. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!