Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az előző kapcsolatomban volt egy abortuszom, akkor egy újabb kapcsolatban a másik félnek mennyi köze van hozzá?
Hát nem tudom, hogy hogy fogja fogadni, mert ha tényleg összejövünk az bizony érdekes egy kapcsolat lesz.
Azt tudni kell, hogy alapból kollégák voltunk mikor megismertük egymást, de ő azóta már elment. Egyébkénk kórházban dolgozunk 2 tök más osztályon csak ő orvos én meg asszisztens vagyok. Ráadásul ő nőgyógyász akart lenni csak menet közben voltak problémák és szakot kellett váltania. Tegnap mesélte ezt el és kérdeztem tőle, hogy nem undorodott-e meg a nőktől(nőgyógy osztályon azért vannak legalább olyan gusztustalan dolgok, mint egy rohadó végtag).
Az volt a válasza, hogy csak a terhesektől.
Gondolom azért nem véresen komolyan gondolta ezt, de ennek függvényében még inkább érdekes lesz erről "beszámolni".
12 - Nehogy azt hidd, hogy bármelyik másik kórházi leletet csak úgy le lehet hívni, vagy mindenki annyira nem bízik a partnerében, hogy első dolga lenne rákeresnie az adatbázisban. (Vagy egy dokinak feltétlen erre van ideje egy kórházban.)
Én nagyon azt a véleményt támogatom, hogy nem kell elmondani, de titkot se kell csinálni belőle. Viszont hiszem, hogy mindennek megvan a maga helye és ideje, és ez a téma nem egy 3. randis sztori. Pár hónap vagy év után ha feljönne a téma elmondanám, de csak akkor, amikor kialakult egy olyan kötelék, hogy úgy érzem ezzel az emberrel bármit meg tudok osztani.
13 egy orvos azt csinál amit akar,arra keres rá akire akar,tudom mert dolgoztam orvossal.
Szóval ,ha nagyon akar rádkereshet
Ügyfélkapun a betegéletutamban beállítottam, hogy senki ne férjen hozzá az adataimhoz.
Túl sok extra úgysem történt velem, ami meg nagyon fontos, arról anyám is tud, ha esetleg valami történne velem, akkor tud adni anamnézist.
Meg ha olyan a helyzet(pl nemsokára megyek altatóorvoshoz egy műtét miatt), akkor nem hallgatnám el, mert ez tényleg fontos, hogy hogy bírom az altatást, milyen mellékhatások voltak stb.
Ilyen szempontból tökéletes beteg vagyok, mert mindenről beszámolok a kezelőorvosomnak, csak hát ő nem a kezelőorvosom.
Írok fejleményeket, hátha érdekel valakit.
Az a találkozás úgy végződött, hogy megittunk egy üveg tequilát 2-en és igazából fogalmam sincs, hogy miről magyaráztam neki, de egyik későbbi találkozás alkalmával mondta, hogy voltam ab-on is. Nem nagyon forszírozta a témát, lehet különösebben nem pattogott rajta úgy mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!