Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a másik fél nem képes az őszinte kommunikációra?
Figyelt kérdés
Ahhoz, hogy elengedjek egy férfit az életemből, szükségem lenne arra, hogy kommunikáljunk egymással, hogy megértsem benne mi zajlott le, egy pár kérdésre választ találjak. De ő elzárkózik a kommunikációtól, vagy ha beszélünk, akkor sincs egy őszinte szava se. Nem tudok egyáltalán kiigazodni rajta. Mit lehet ilyenkor tenni?2017. jún. 10. 19:21
1/6 anonim válasza:
Egyszerű: ha úgyse kapsz rájuk választ, akkor felejtsd el a kérdéseidet.
2/6 anonim válasza:
Meg kell szellőztetni neki a szakítás tényét, azt, hogy elhagyod. Ez vélhetően majd megijeszti, mert a magánnyal való farkasszemet nézés az embert megrémíti. Kezdeményezz beszélgetést, de egy olyan hangnemet üss meg, amiben burkoltan vagy akár nyíltan kimondva a szakításra utalsz. Szerintem meglesz a hatása.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk együtt
2017. jún. 10. 20:15
4/6 anonim válasza:
Semmit. Én vagy 10 évig éltem ilyennel... a végén már azt se szívesen kérdeztem meg, hány óra van - mert azon is fél órát agyalt, hogy ebben hol a kelepce, mondott-e valamit erről korábban, vagy esetleg mire következtethetnék a válaszából.
Alkoss magadban egy hullaházat és oda toldd be - vége, mindegy miért. Bele kell törődnöd.
6/6 anonim válasza:
Szerintem ezt ne erőltesd már, ha nem akar rá válaszolni. Elhiszem, hogy ez rossz, mert így csak teóriákat gyártasz, de meg kell tanulni az elengedés művészetét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!