Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen van? Hogy házasok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen van? Hogy házasok vagy házasulandók méh mindig szemétmeskednek a másik előtt?

Figyelt kérdés
Például hogy egyik vagy mindkét fél még mindig nem oldódik fek 100%-ban, és takargatja az intim vagy előnytelen részeit? Milyennek mondható az ilyen kapcsolat?
2017. máj. 23. 23:21
 1/8 A kérdező kommentje:
Elnézést az elírásokért, még és szemérmeskednek akart lenni.
2017. máj. 23. 23:23
 2/8 anonim ***** válasza:

az ilyen kapcsolat prűdnek mondható

De ezt most miért kérdezed honnan jött ez a kérdés?

2017. máj. 23. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Az előnytelenre reagálnék annyit, hogy ez kapcsolattól független dolog.

Az intimmel akkor van baj, ha mindig megtörténik, de ha csak időnként, akkor nem hiszem, hogy probléma lenne.

2017. máj. 23. 23:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Például a pasi mindig takargatja a lankadt péniszét, a csaj meg mondjuk a narancsbőrös combját, de ezek csak példák. Hogy lehet úgy házasságban élni, hogy nem vállaljuk fel 100%-ban a saját testünket a választottunk előtt?
2017. máj. 23. 23:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Én csak simán nem szeretek levetkőzni teljesen, ha nem muszáj.

2017. máj. 23. 23:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Normálisnak mondható. Soha nem fogom megérteni, miért a pucérkodás egy kapcsolat bizalmi fokmérője. Inkább akkor van baj, ha van olyan téma, amit kerülnek. Nem akkor, ha nem tolják egymás arcába az ánuszukat.

A "lelki szemérmeskedés" sokkal nagyobb probléma, minthogy jobban érzem magam melltartóban, mint térdig lógó mellekkel.

2017. máj. 24. 02:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Van bizony! Főleg évtizedes házasságban, ahol már változik is a test ahhoz képest, ahogy megismert.

Amikor újra meg kell szokni ezt mi magunknak is, és el kell hinni újra, hogy a másik így is szeret és kíván.

Ilyenkor tudom, hogy a női test változásait szokta mindenki fejből lökni, de nehogy azt hidd, hogy a férjem úgy néz ki, mint 23 évesen! De nem ám! Neki is sokkoló volt ilyenekkel szembesülni, hogy szőrösödni kezdett a háta, pocakot eresztett és striák jelentek meg a derekán, hogy van zsír a combja belső oldalán, ami lötyög, hogy őszül a mellkasszőre (is), hogy kihúzták két fogát és utána "műprotkót" kapott (és a felismerés, hogy lesz az még egyszer kivehető is, 60 körül), hogy tiszta szőr a feneke, viszerek jelentek meg a lábán, ráncok a szeme körül, és feje tetején lassan nem marad haj.

Benne is van hiúság, először foggal-körömmel harcolt az öregedés minden apró jele ellen, ma már méltósággal teszi. De azért feltűnően gyorsan fogy az arckrémem. ;)

Ezek mind olyan változások, amiket ő is igyekezett takargatni, hátha nem tűnik fel. Mindig megbeszéljük, hogy ezt én már láttam, csak neki nem tűnt fel, mert mondjuk nem nézegeti a hátát rendszeresen. :)

2017. máj. 24. 05:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Férjem már elso éjszakán se szemérmeskedett( csodálkoztam is :D )

Én akkor még takargattam magam. Ezt kinovi szerintem az ember, ha bizalom stb van:)

2017. máj. 24. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!