Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim nem támogatják a kapcsolatomat, mit tudok tenni hogy jobb belátásra bírjam őket párommal kapcsolatba?
Szüleimnek nem tetszik a választottam. Sokszor tesznek rá megjegyzést, de közben anyu barátnőjének szinte áradozik róla hogy milyen figyelmes, velem.
Annyit tudok hogy az nem tetszik nekik hogy cigizik, de nem szív sokat mac 3 szállat.
És hogy anyu más milyen pasit képzelt mellém, fiatalabbat és magasabbat.
A "magasabbat" én is megkaptam - a párom 4 cmrel alacsonyabb nálam.
A "kedves" roknomnak az volt az első és utolsó a kedvesemet becsmérlő megjegyzése, mert rögtön elmagyaráztam neki, hogy a saját életével foglalkozzon és amíg a barátom szeret, megbecsül, egy rossz szót ne merészeljen róla szólni. :)
Mond meg anyukádnak, hogy keresse meg azt a palit és menjen hozzá feleségül!
Anyukád azért áradozik a barátnőjének, hogy ne maradjon le...
"magasabbat"
Komoly, hogy ilyeneket felhozol? Ez nem a személyiség része.. istenem. Mond már meg szüleidnek, hogy ne legyenek felszínes, üres bábuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!