Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem tiszta ideg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem tiszta ideg a barátnője miatt, amit rajtam vezet le, miért?

Figyelt kérdés
Röviden az van hogy a feleségemnek van egy barátnője aki egyedülálló, így néha megkér hogy vigyem el valahova, ez úgy szokott történni hogy beszél a feleségemmel és, ő szól nekem hogy el kéne vinnem a csajt ide vagy oda. Egy ideje a csaj nekem szól hogy ha a feleségem épp dolgozik akkor ne zavarja. Erre a feleségem most azért hisztizik mert mi az hogy velem beszél a barátnője, meg mit képzelünk mi magunkról stb. Eddig is mindíg elvittük a csajt, akkor most mi baja szerintetek? Ráadásul nem is a barátnőjével hisztizik hanem velem. Ti értitek ezt?

dec. 8. 11:01
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
47%

Már olvastam ezt a kérdést, ezek szerint nem új probléma, és nem oldódott még meg. Szerintem, ha nem féltékenységről, akkor irányításmániáról van szó, a barátnőd akar lenni a középpontban, aki igazgatja, kontrollálja a dolgokat, illetve ő akar a jófej barinő szerepében tetszelegni, aki elintézi a csajnak a fuvart - ha kimarad a képletből, úgy érzi, kicsúszik a kezéből az irányítás, és helyette te leszel a jófej.

Mondd meg neki, hogy döntse el, akarja-e, hogy továbbra is sofőrködj, és akkor tisztázza magával vagy a barátnővel, hogy ki-kivel kommunikáljon ezügyben, vagy vessen véget ennek a hurcolászásnak.

dec. 8. 14:36
 42/49 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem marha egyszerű a megoldás. Megmondod a feleségednek, hogy SOHA TÖBBÉ NEM FOGOD EGYIKŐJÜKET sem hurcolni sehová. Menjenek ketten amivel akarnak te befejezted a taxizgatást, oldják meg ketten, vagy egyedül. És ha még egyszer elkezd hisztizni, vagy vádolni azzal, hogy a barátnőjét pakolgatod elhagyod. Ja meg ne próbáljon ezek után parancsolni neked hanem vegyen emberszámba, nem vagy te bólogatós kiskutya, se papucs tovább!
dec. 8. 15:20
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

de 42 es nem figyeltél

a hisztizésével van baj nem azzal hogy segít

dec. 8. 15:27
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

43

Nem, a kérdező téved mert nem esik le neki, hogy egy papucsnak nézi a neje és amiatt van betojva, hogy elveszíti maga mellől.

"Röviden az van hogy a feleségemnek van egy barátnője aki egyedülálló, így néha megkér hogy vigyem el valahova, ez úgy szokott történni hogy beszél a feleségemmel és, ő szól nekem hogy el kéne vinnem a csajt ide vagy oda."

Ez nem kérés hanem kihasználás mivel ő neki illene elvinni bárhova. Nem a kérdező barátnője hanem az övé. Fogja meg magát és kísérgesse ő ha a barátnő azért mert szingli egy életképtelen egyed. Amúgy busz, metró, bicikli, taxi, vonat létezik. Egyáltalán nem éri meg hurcolgatni pénzért a feleség miatt amikor ilyen hisztit csap abból, hogy attól fél, hogy majd elveszíti a papucs férj kérdezőt. A barátnőt kéne kioktatni neki, hogy miért a férjét keresi automatikusan és nem őt kérdezi meg, hogy belefér-e neki. A kérdezőnek semmi köze hozzájuk. Álljon ki maga mellett és ne ugráljon egy csettintésre ha nem akar továbbra is papucsként létezni.

dec. 8. 16:18
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem fair a viselkedése veled szemben és magából indul ki. Ha nem így lenne akkor nem arra gondolna, hogy megcsalod a barinővel, vagy már csalod. Ő az aki ha cipelné a te haverod a kocsiban húzná magára a haver. De közben a barinő szemében jófejnek akar mutatkozni, vagyis még annyit se érsz neki mint ő hiszen téged hibáztat és gyanúsít. Pedig a megcsalás két emberen múlik és ha ő kitette magát annak a lehetőségnek, hogy megtedd nem kéne utána reklamálni. Illetve ha ő téged nem tud megbecsülni jobban mint kéne akkor ne is csodálkozzon, hogy megcsalás és/vagy válás lesz a vége. Tudja ő, hogy milyen önző és mennyire kihasznál téged, igazából egy nullának néz és azt is, hogy vissza fog nyalni a fagyi.

Ha én te lennék én sem hagynám magam rángatni mint egy bábut.

dec. 8. 16:40
 46/49 anonim ***** válasza:
70%
Itt nem magával a hurcolással van a gond. Inkább azzal,hogy eddig a feleséged látta,tudta,hogy mikor hova viszed a barátnőjét,így nem érezte a kapcsolatát veszélyben. De most,hogy neked ír a nő,és a feleséged szerint,ahogy gondolkodik,ki tudja,hogy ezen kívül milyeneket írogattok egymásnak.
dec. 8. 19:02
 47/49 A kérdező kommentje:

46

Ja, nálunk a feleségemmel nem divat hogy takargatjuk a telefonunkat, bármikor használjuk bármelyikünk telefonját. Szóval nincs ilyen telefon "dugdosás".

dec. 8. 19:58
 48/49 anonim ***** válasza:
Furcsa, hogy el kellett vinned a nőt ide meg oda! Ha beteg, és kórházba kellene kísérni, vagy onnan elhozni, azt megérteném, de miért kell egy felnőtt nőt kísérni???? Ezt jobb lenne, ha abbahagynád!!! Akárki kér rá!!! Mert ebből, úgy látszik, több lesz.
dec. 9. 18:16
 49/49 anonim ***** válasza:
most ezzel lehet vulgáris leszek (de tény hogy adott korban már szexuális feszültség is jelen van) mindkettőnek kéne kicsit több szex? kefélés.
dec. 9. 20:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!