Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem tiszta ideg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem tiszta ideg a barátnője miatt, amit rajtam vezet le, miért?

Figyelt kérdés
Röviden az van hogy a feleségemnek van egy barátnője aki egyedülálló, így néha megkér hogy vigyem el valahova, ez úgy szokott történni hogy beszél a feleségemmel és, ő szól nekem hogy el kéne vinnem a csajt ide vagy oda. Egy ideje a csaj nekem szól hogy ha a feleségem épp dolgozik akkor ne zavarja. Erre a feleségem most azért hisztizik mert mi az hogy velem beszél a barátnője, meg mit képzelünk mi magunkról stb. Eddig is mindíg elvittük a csajt, akkor most mi baja szerintetek? Ráadásul nem is a barátnőjével hisztizik hanem velem. Ti értitek ezt?

dec. 8. 11:01
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

11

Na de miért én szüntessem be, ő "engedélyezte" mindíg is. Mitbánom én ha nem kell viszegetni a barátnőjét sehova, de az ő barátnője beszélje meg vele ő. Most az milyen már ha én mondom a csajnak hogy figyi a barátnőd behisztizett most inkább nem vinnélek el.

dec. 8. 11:42
 12/49 anonim ***** válasza:
83%
Mondd meg az asszonynak, hogy ő közölje a barátnőjével, hogy vége a taxizásnak. Valószínűleg a korábbi kommentelőt félreértetted. A feleségeden keresztül ment eddig, hogy vitted a csajt ide-oda, mostmár viszont direktben írtok egymásnak, így már nem a feleséged irányítja ezt az egészet. Ezért lett féltékeny, nehogy ebből több legyen később.
dec. 8. 11:49
 13/49 A kérdező kommentje:

13

Én már mondtam a feleségemnek, de az volt a válasz hogy én mondja a barátnőjének hogy nem viszem el, mert ujjabban már ugyis mi többet beszélünk egymással mint ők. Ez persze nem igaz, max annyi hogy ujjabban kevesebbet jön át a csaj mert vagy neki van dolga vagy a feleségemnek.

dec. 8. 11:54
 14/49 A kérdező kommentje:

13

Meg ha több akarna lenni, akkor is több lehetne ha a barátnője rajta keresztül üzenne, nem? (nem akar amúgy, csak ha akarna)

dec. 8. 11:56
 15/49 anonim ***** válasza:
A feleséged valószínűleg nem akar/mer konfrontálódni a barátnőjével. Ezért akarja, hogy te mondd meg neki. Kicsit gyerekes, de másra nem tudok gondolni akkor. Nem akar vele összeveszni.
dec. 8. 12:02
 16/49 anonim ***** válasza:
55%
Barátnője miért mindig nektek szól hogy el kell vinni? Menjen tömegközlekedéssel vagy biciklivel esetleg gyalog. Ha nézed valamibe a feleségemet akkor szólnál neki hogy ez neked nem jó, pont ez miatt.
dec. 8. 12:05
 17/49 A kérdező kommentje:

16

Hát az asszonynak elég nagy szája, nem az a félős típus. Mint ahogy az is mutatja hogy velem se fél veszekedni, akkor miért pont a barátnőjének ne merné megmondani amit akar?

dec. 8. 12:07
 18/49 anonim ***** válasza:
100%

Nagy a szája de veled veszekszik, a barátnőjének még nem szól semmit? Érdekes szituáció.

Többe nézi a barátnőjét mint hogy meg mondaná neki hogy ezt fejezze be? Miért mindig csak neked, nektek szól hogy kell egy ingyen fuvar?

dec. 8. 12:11
 19/49 A kérdező kommentje:

17

Egy vidéki kisfaluban lakunk, itt órákat kell várni a buszra, plána pl hétvégente. Sajnos a tömegközlekedés elég gyenge. Legközelebbi nagyváros ha pl nagybevásárolni akarsz 20km-re van. Szóval a feleségem se véletlenül szokta a csajnak fel ajánlani hogy szóljon ha megy olyan helyre, időpontra vagy ilyesmi ami busszal kb fél nap lenne. Ezek nem minden napos fuvarok két három hetente kb egyszer van hogy szól.

dec. 8. 12:12
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet, hogy a barátnője mégerősebb személyiség. Nem tudhatod. Vagy te vagy papucs, már bocs. Nekem is van olyan barátnőm, akire inkább ráhagyok dolgokat, mert rossz mintákat hozott az anyjától és mindig neki kell, hogy igaza legyen. De olyan barátnőm is van, akinek a lelkére oda kell figyelni, mert sok sérelme van. Tehát az egyik előtt nekem kéne meghúznom magam egy ilyen helyzetben, a másikat meg simán le tudnám uralni, ha ilyen gusztustalan lennék. Remélem átmegy a lényeg.
dec. 8. 12:13
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!