Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem tiszta ideg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem tiszta ideg a barátnője miatt, amit rajtam vezet le, miért?

Figyelt kérdés
Röviden az van hogy a feleségemnek van egy barátnője aki egyedülálló, így néha megkér hogy vigyem el valahova, ez úgy szokott történni hogy beszél a feleségemmel és, ő szól nekem hogy el kéne vinnem a csajt ide vagy oda. Egy ideje a csaj nekem szól hogy ha a feleségem épp dolgozik akkor ne zavarja. Erre a feleségem most azért hisztizik mert mi az hogy velem beszél a barátnője, meg mit képzelünk mi magunkról stb. Eddig is mindíg elvittük a csajt, akkor most mi baja szerintetek? Ráadásul nem is a barátnőjével hisztizik hanem velem. Ti értitek ezt?

dec. 8. 11:01
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

19

Nem ingyen fuvar, természetesen kifizeti az üzemanyagot.

dec. 8. 12:16
 22/49 anonim ***** válasza:
nehéz ügy ~ Marty mcfly
dec. 8. 12:17
 23/49 anonim ***** válasza:
Azért te szüntesd be mert akkor a feleségednek nem lesz oka féltékenykedni. A barátnő majd megoldja. Járjon busszal vagy valami.
dec. 8. 12:20
 24/49 A kérdező kommentje:

21

Hidd el a feleségem elég domináns típus, meg itt nem is lehetne ebből akkor se gondja ha nem lenne domináns, mit mondana a barátnője hogy ha nem engeded meg a férjed akkor is elvisz? Szerintem ezt te se gondolod komolyan, hogy ilyen helyzetben nem mernél szólni a barátnődnek.

dec. 8. 12:21
 25/49 A kérdező kommentje:

24

De a feleségem nem féltékeny, volt olyan hogy nekem nem volt kedvem elvinni a csajt mert fáradt voltam, és a feleségem erősködött hogy de vigyem már el mert ő már megigérte stb. Ha féltékeny lett volna bármikor mondhatta volna a barátnőjének, hogy nem viszük el.

dec. 8. 12:25
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

25

fogalmam sincs mit gondoljak, mert nem voltam/vagyok és lennék ilyen helyzetben sosem. Te ismered elvileg a feleségedet, mégis tőlünk várnád a megoldást. Nekem olyan barátnőim vannak, akikben megbízok és ha felajánlanám, hogy a párom időnként elviszi őket valahova (ha a párom részéről is rendben van), akkor utána nem akadnék ki, ha ez meg is történne. De az én barátnőim nem is kezdenének el szó nélkül neki írogatni, hanem erről kikérnék először a véleményünket.

dec. 8. 12:25
 27/49 anonim ***** válasza:
77%
De mi oka lenne más ha nem a féltékenység? Az hogy most már veled beszéli le és nem ővele. Nőből vagyok, de én csak erre tudok gondolni.
dec. 8. 12:26
 28/49 anonim ***** válasza:
71%

hogy a faszba van ez a szitu hogy te fuvarozol embereket?

legyél már férfi

dec. 8. 12:27
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
mér fosnak ennyire a nőktől én nem értem. én ezt 15 évesen kinőttem kb :D
dec. 8. 12:28
 30/49 A kérdező kommentje:

27

Nem a megoldást várom tőletek, az nyilvánvaló, hanem a megértést, vagyis nem értem, hogy most miért hisztizik nekem. És ő a saját barátnőjét miért nem állítja le ha nem tetszik neki amit művel.?

dec. 8. 12:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!