Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem tiszta ideg a barátnője miatt, amit rajtam vezet le, miért?
19
Nem ingyen fuvar, természetesen kifizeti az üzemanyagot.
21
Hidd el a feleségem elég domináns típus, meg itt nem is lehetne ebből akkor se gondja ha nem lenne domináns, mit mondana a barátnője hogy ha nem engeded meg a férjed akkor is elvisz? Szerintem ezt te se gondolod komolyan, hogy ilyen helyzetben nem mernél szólni a barátnődnek.
24
De a feleségem nem féltékeny, volt olyan hogy nekem nem volt kedvem elvinni a csajt mert fáradt voltam, és a feleségem erősködött hogy de vigyem már el mert ő már megigérte stb. Ha féltékeny lett volna bármikor mondhatta volna a barátnőjének, hogy nem viszük el.
25
fogalmam sincs mit gondoljak, mert nem voltam/vagyok és lennék ilyen helyzetben sosem. Te ismered elvileg a feleségedet, mégis tőlünk várnád a megoldást. Nekem olyan barátnőim vannak, akikben megbízok és ha felajánlanám, hogy a párom időnként elviszi őket valahova (ha a párom részéről is rendben van), akkor utána nem akadnék ki, ha ez meg is történne. De az én barátnőim nem is kezdenének el szó nélkül neki írogatni, hanem erről kikérnék először a véleményünket.
hogy a faszba van ez a szitu hogy te fuvarozol embereket?
legyél már férfi
27
Nem a megoldást várom tőletek, az nyilvánvaló, hanem a megértést, vagyis nem értem, hogy most miért hisztizik nekem. És ő a saját barátnőjét miért nem állítja le ha nem tetszik neki amit művel.?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!