Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem tiszta ideg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem tiszta ideg a barátnője miatt, amit rajtam vezet le, miért?

Figyelt kérdés
Röviden az van hogy a feleségemnek van egy barátnője aki egyedülálló, így néha megkér hogy vigyem el valahova, ez úgy szokott történni hogy beszél a feleségemmel és, ő szól nekem hogy el kéne vinnem a csajt ide vagy oda. Egy ideje a csaj nekem szól hogy ha a feleségem épp dolgozik akkor ne zavarja. Erre a feleségem most azért hisztizik mert mi az hogy velem beszél a barátnője, meg mit képzelünk mi magunkról stb. Eddig is mindíg elvittük a csajt, akkor most mi baja szerintetek? Ráadásul nem is a barátnőjével hisztizik hanem velem. Ti értitek ezt?

dec. 8. 11:01
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
annyira hisztizik valaki egy kapcsolatban amennyit eltűrnek, ha te ilyen türelmes vagy akkor sajnos visszaél. gondolom
dec. 8. 12:35
 32/49 A kérdező kommentje:

32

Most ez nem tartozik a tárgyhoz, de amúgy igen a feleségem elég domináns nő.

dec. 8. 12:38
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

tesó had döntsem már el kommentelőként én mit akarok a tárgyhoz írni 🤣😂

rosszul használod a gyakorit te is

dec. 8. 12:39
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
nem elég hogy am úgyse fogsz jó tanácsot kapni..(vadidegenek vagyunk) most a szánkba adod amit írni kell? 🤔
dec. 8. 12:41
 35/49 A kérdező kommentje:

34

Pont azért adhattok jó választ, mert sokszor egy külső szemlélő jobban látja a dolgokat kívülről.

dec. 8. 12:58
 36/49 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, a feleséged féltékeny és joggal. Hiába mondod, hogy eddig nem volt az...de eddig a barátnője vele beszélte meg. Most pedig egyből neked ír a csaj. Nőként mondom, neked semmi dolgod azzal a nővel. Soha nem írnék rá a barátnőm párjára, vele nekem nincs dolgom. Kiiktattátok a feleséged, direktbe beszéltek. Még jó, hogy balhézik, ne csodálkozz. És igen, te kell megmondd a csajnak, hogy bocsi, de nincs több fuvar.

De nekem úgy tűnik, neked baromira tetszik ez a helyzet, bejön neked a barátnő.

dec. 8. 13:32
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd meg a barátnőnek, hogy a feleségedet zavarja, hogy közvetlenül neked ír, ezért kéred, hogy többet ne írjon neked, hanem mindig a feleségeden keresztül üzenjen.
dec. 8. 13:37
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Vagy minimum annyit kéne mondanod, hogy nem furikazod őt a feleséged tudta nélkül. Legközelebb ha rádír, szépen megmondod, hogy írjon a felesegednek, mert ebből konfliktusotok volt. Ennyi.
dec. 8. 13:39
 39/49 anonim ***** válasza:
53%
A feleséged azért nem szól a barátnőjének, mert jófej akar maradni. Nem tetszik neki, hogy a barátnő az ő megkerülésével közvetlenül tőled kéri a fuvarokat, de nem akar ezért szólni a barátnőjének. Azt akarja, hogy te vidd el a balhét, te legyél a rosszfej, ő meg tiszta maradhasson a barátnő előtt. Akár még sajnálkozhat is, hogy háát ilyen suttyó ez a Sanyi, ez van, nincs vele mit tenni.😁
dec. 8. 13:57
 40/49 anonim ***** válasza:
0%

37 tehát fúrja meg a baráti kapcsolatukat? 🤔

de az is lehet kérdező hogy ez a kezdete lehet egy hármasozásnak 😝 ha most jó fiú vagy és nyeled az atrocitásokat, akkor később még alakul valami neked is

jól néz ki a barát?

dec. 8. 14:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!