Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem tiszta ideg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem tiszta ideg a barátnője miatt, amit rajtam vezet le, miért?

Figyelt kérdés
Röviden az van hogy a feleségemnek van egy barátnője aki egyedülálló, így néha megkér hogy vigyem el valahova, ez úgy szokott történni hogy beszél a feleségemmel és, ő szól nekem hogy el kéne vinnem a csajt ide vagy oda. Egy ideje a csaj nekem szól hogy ha a feleségem épp dolgozik akkor ne zavarja. Erre a feleségem most azért hisztizik mert mi az hogy velem beszél a barátnője, meg mit képzelünk mi magunkról stb. Eddig is mindíg elvittük a csajt, akkor most mi baja szerintetek? Ráadásul nem is a barátnőjével hisztizik hanem velem. Ti értitek ezt?

dec. 8. 11:01
1 2 3 4 5
 1/49 Fragments of Fantasy ***** válasza:
88%
Persze, féltékeny. Valószínűleg arra gondol, hogy megcsalod vele. Az más kérdés, hogy mennyire jogos.
dec. 8. 11:04
 2/49 anonim ***** válasza:
22%
Minden nő egy hisztis picsa lesz egy idő után, és mindig az emberen vezetik le a frusztráltságukat. Az én nejem is ilyen. Bármit csinálsz az sosem jó. Ha valami zöld az miért nem piros, de ha piros, akkor miért nem zöld. Nők.
dec. 8. 11:06
 3/49 A kérdező kommentje:

1

Hogy lenne féltékeny, amikor eddig mindíg ő szólt hogy vigyem el ide meg oda a csajt. Eddig akkor nem volt féltékeny?

dec. 8. 11:06
 4/49 A kérdező kommentje:

2

Ezt is értem, de most nekem tulajdonképpen, miközöm ahoz, hogy a barátnője kinek hova ír? Miért nem neki hisztizik?

dec. 8. 11:08
 5/49 anonim ***** válasza:
82%
Éppen ez a lényeg, hogy úgy érzi, nem ő irányítja a kettőtök kapcsolatát, ezért frusztrálttá vált. Beszéljétek meg, ha program van a barátnővel, illetve te ne kezdeményezz.
dec. 8. 11:13
 6/49 A kérdező kommentje:

5

Mi az hogy nem ő irányítja a kettőnk kapcsolatát? Miért kéne azt neki irányítani (mondjuk igaz azt szeret), de eddig se jött velünk, vagy ilyesmi, akkor most nem tök mindegy hogy ki kinek szól? Én eddig se kezdeményeztem.

dec. 8. 11:16
 7/49 A kérdező kommentje:

6

Na úgy nézem front van. Görgess tovább, nem kell még itt is hiszti.

dec. 8. 11:18
 8/49 anonim ***** válasza:
54%
Nem az egész kapcsolatra gondoltam, csak erre az egy szegmensére.
dec. 8. 11:18
 9/49 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező: a nők ilyenek. ezt vagy megszokod, vagy élsz egyedül nyugiban. A nők plusz stresszfaktor a férfinak, akik mindig mindenről tudni akarnak, mindent irányítani akarnak, mindent úgy kell csinálni, ahogy ők akarnak:D magyarán: légy papucs meg csicska. Ezt gondolja pár hónapja a nejem is, hogy majd ő füttyent, én ugrok:D Hát el van rendesen tévedve. Van is vita mostanában...
dec. 8. 11:19
 10/49 anonim ***** válasza:
80%
Féltékeny hogy az ő barátnője már nem rajta keresztül üzen ha nem egyszerűen csak veled. Most szüntesd be ezt az ide oda viszem sofőrösdit, és akkor nem lesz féltékeny. A csaj meg oldja meg maga.
dec. 8. 11:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!