Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan zárjam le örökre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zárjam le örökre?

Figyelt kérdés
Beleestem egy hibába. Abba, amire én mindig azt mondtam, hogy “velem ilyen sose történhet”. És megtörtént. 1 éve kezdtem a munkahelyemen. Mindenki óvva intett tőle. Titkon én magam is ódzkodtam ettől a férfitől. De van benne valami, ami kell, kellett. 6 hónapig tartott, vagy tart. Először csók, utána szex. Életem legjobb szexe minden alkalommal. Családos apa. Sose ígérte, hogy elhagyná a családját. Soha nem ígért jövőt. De az utóbbi 1-2 hónapban elmondta, leírta, hogy bennem megtalálta azt, akit keres, hogy csak én kellek. Sose volt neki ilyen, nem tudja, hogy mit tettem vele, mert ő nem képes érezni, csak a gyerekeket imádja, és jöttem én az életébe, mint egy bomba. Titkos üzenetek, titkos találkozások. Majd az elmúlt 2 hétben megváltozott. Találkoztunk, a szex akkor is isteni volt, de ő már nem az. Bánt. Állandóan. Nem beszélhetek más kollégámmal, mert féltékenységi rohamot kap. Legyen az a kollegám 10 évvel fiatalabb, vagy legyen 200 kiló. Megmondta tegnap is, hogy csak az övé lehetek. De nekem nem is kell más. Csak ő. Vagyis eddig azt hittem. Tegnap nevettem az egyik kollégámmal, beszélgettünk. Irt egy üzenetet, hogy látja, jól elvagyok. Utána írtam neki, hogy megint többet lát bele, de semmi válasz. Azóta nem keres. Unom. 41 éves. Én 36. Tartozik nekem egy kevés pénzzel, de azt sem akarja visszaadni. Rairni nem írhatok, mert “nehogy meg lássa az asszony”. Nyilván én voltam a hülye, hogy érzelmeket tettem ebbe. De amiket mondott, ahogy hozzám ért, ahogy rám néz, nem lett volna olyan nő a földön, aki ne szeretett volna bele. Hogy ő valóban szeret, azt már nem hiszem el. Le akarom vele zárni. Örökre. Nem haragban, hiszen kollégák vagyunk, napi 8 órát együtt kell töltsünk. De sírni tudnék, mikor meglátom. Ahogy rám néz, abban benne van minden. Ölelni akarom, azt akarom, hogy mindenki tudja, hogy mi együtt vagyunk. De nem lehet. Hiszen ott a családja. És én is csak egy strigula vagyok neki, mostmár kezdem elhinni. Hogy miért kellett elhitetnie velem, hogy akar, hogy mellettem akar kelni minden reggel, és este velem feküdni, nem tudom. Ezek nélkül is lefeküdtem vele. Nem kellettek volna hazug ígéretek. És ezek miatt szerettem bele. Megmondta, hogy soha nem volt szerelmes, de én más vagyok. És valahol tudom, hogy ez nem hazugság. De most mégis mint egy lábtörlő, úgy bánik velem. Tönkre megyek ebbe, ezért le kell zarjam. Megmondtam neki már háromszor, hogy ennyi, fejezzük be! De mindig visszapuncsolta magát. De most erősnek kell lennem. Vannak rólam neki intim képei, amiktől rettegek, hogy másnak is megfog akkor mutatni, ha elhagyom. De mostmár lehet ez sem érdekelne, csak legyen vége. Persze valószínűleg, teljesen megalázna, ha más is meglátná a rólam készült képeket, de így már nem bírok tovább élni. Hogyan zárjam le vele? Szeretem? Igen! Mindenét, úgy ahogy van. De ő csak játszik velem. Én pedig minden alkalommal hagyom neki, és megbocsátom a bunkóságát.

febr. 5. 15:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen keress új munkahelyet. Úgy nem fog menni, ha egész nap együtt vagytok.
febr. 5. 15:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az intim képeiteket nem fogja kiteregetni ha van egy kis esze,mert akkor Te meg felnyomod a feleségénél.

Remélem azokból a fotókból Neked is van eltéve,vagy valami ami minden kétséget kizáróan bizonyítja a kapcsolatotokat.

febr. 5. 16:00
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Férfiként írom hogy nagyon sajnállak!
febr. 5. 16:09
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Bocsánat, de akármennyire is teszi valaki a szépet/menőt/az agyát, csak a gyenge jellemek szeretnek bele, ha tudják, hogy van valakijük.

Félő, hogy ez alapján te is gyengébb jellem vagy, mint azt gondoltad korábban

Lezárhatnéd, de baromi nagy meló lenne az.

febr. 5. 16:16
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Tipikus munkahelyi affér. Az egésznek annyi értelme volt kielégítettétek egymáson az ösztöneiteket, aztán nem maradt más nektek csak egy halom kupac kaki. Gondolom megérte.

Melyikőtök fogja ott hagyni az állását?

febr. 5. 16:20
 6/12 A kérdező kommentje:

Pont nagyon melyen voltam lelkileg, mikor ebbe belekezdtem. Elhitette velem, hogy számíthatok rá. Mellettem van. Mikor tudta, hogy nehéz napom lesz másnap elhívott, hogy csak megöleljen, és biztosítson arról, hogy gondolni fog rám!

Igen, az összes beszélgetésünk megvan. Róla is vannak nekem képeim! Mondjuk ő úgy tudja, hogy én is törlöm az üzeneteket. Pedig abszolút nem!

febr. 5. 16:24
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Huu mennyi okos,hogy gyenge jellem,meg hasonlók.Az élet nem ilyen egyszerű,nem fekete vagy fehér...
febr. 5. 16:25
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

"Szeretem? Igen! Mindenét, úgy ahogy van. "

Tehát szereted, hogy felesége van, akit veled csal, talán gyerekei is vannak, akinek szintén hazudik? Szereted, hogy kihasznál, meglop, játszik az érzéseiddel? Szeretsz egy olyan embert, aki gátlástalanul átgázol másokon, nem számít ki mit érez, csak kielégítse saját vágyait?

Nagyon torz értékrendel rendelkezel, amihez társul némi önbizalomhiány és valószínűleg depresszió is! Helyedben mindenképpen munkahelyet váltanék és elmennék terápiára, mert sose leszel boldog.

febr. 5. 16:42
 9/12 anonim ***** válasza:
38%

Most sajnálni kéne téged? Tudtad, hogy mibe mész bele.

Kedves, rendes, jóravaló férfiak meg egyedül vannak évekig.

febr. 5. 18:08
 10/12 anonim ***** válasza:
48%

Aki elítéli a kérdezőt,az bizony nem volt még ilyen helyzetben,és nem biztos,hogy a női lelkek és érzések ismerője.Én számtalan ilyet láttam pasi létemre,és nem mondanám,hogy torz az értékrendje vagy gyenge a jelleme,ahogy írták egyesek.

Egyszerűen csak nem gondolta át,és hagyta,hogy szerelmes legyen.Rohadt nehéz ám megtalálni azt a keskeny ösvényt ami elválasztja a szexkapcsolatot a szeretői kapcsolattól,főleg nőként.Pasiknál könnyebb,ezért ők könnyebben is ítélkeznek.

febr. 5. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!